Odds på Basketball

Selvom basketball i Danmark ikke hører til blandt de største sportsgrene målt på eksempelvis medlemstal i de danske forbund, så er det stadig en populær sportsgren for danske fans af basketball – det skyldes primært den amerikanske liga NBA og de store europæiske ligaers popularitet, som har været stigende i de seneste år.
Aldrig før er NBA blevet vist mere intensivt på landsdækkende tv i Danmark, og seere af denne liga har i de seneste år kunne se Golden State Warriors og Cleveland Cavaliers dominere den amerikanske liga i basketball totalt med stjerner som Steph Curry, Lebron James og Kevin Durant i spidsen. De to hold har mødt hinanden i NBA Finals i 2015, 2016, 2017 og 2018 med førstnævnte som vinder tre af gangene, og dermed har de været frontfigurer på det seneste i forhold til udbredelsen af ligaen.
Den stigende popularitet i den amerikanske liga har også medvirket til, at de hos Danske Spil har markant flere basketball odds på NBA end nogensinde. Basketball betting er i det hele taget rigtig populært blandt Danske Spils kunder, som udover NBA også kan se basketball odds fra den danske liga og de mange europæiske turneringer på spiludbyderens hjemmeside. Det er turneringer som EuroLeague, EuroCup, Basketball Champions League og FIBA Europe Cup, som alle med interesse i basketball betting har adgang til. Man kan også placere basketball bet på landsholdsbasketball til slutrunder, og når de danske A-landshold er involveret.
NBA - Dansk Basket