Kvartet med garanti

Dantoto 5. jun 15:09

Vi har tre Kvartet spil i denne weekend på de danske baner og udover at det har den største tilbagebetalings procent på danske hestevæddeløb, så giver vi også gevinstgaranti!

Der vil være et Kvartet spil på alle tre danske baner, der afvikler løb denne weekendI

Lørdag i Odense, hvor Kvartet spillet er placeret i dagens 7. løb. Lørdag også i Klampenborg, hvor det er 4. løb. Søndag kommer turen til Bornholm, hvor der vil være Kvartet spil i dagens 8. løb. Fælles for alle tre spil, er at der garanteres en udbetaling på minimum 25.000 kr., hvis der kun er én vinderkupon med den rigtige Kvartet kombination.

I mandags ved løbene i Skive lykkedes det en spiller at være alene om at finde den rigtige Kvartet kombination!

I Kvartet gælder det om at finde de fire heste, der kommer i mål på pladserne 1, 2, 3 og 4 i den rigtige rækkefølge i ét løb. Rækkeprisen i Kvartet er 10 kr..

Kvartet spillet blev introduceret i 2019, hvor det blev udbudt ugentligt og det blev spillet med den største gennemsnitlige gevinst på danske baner. 7.069 kr. blev den gennemsnitlige gevinst. Sidste år var tilbagebetalings procenten på 72%, men nu er den på 82%, hvilket gør Kvartet til spillet med den største tilbagebetalings procent på danske baner.

Info om KVARTET:

* Rækkeprisen er 10 kr. pr. kombination.
82% af omsætningen går tilbage til spillerne. 
Findes der ingen kuponer med den rigtige vinderkombination, dvs. hvis ingen har en kombination med 1., 2., 3. og 4. placerede deltagere i rigtig rækkefølge, eller hvis der  kun kommer 3 deltagere i mål, bliver der Jackpot. Jackpot pengene vil som udgangspunkt gå videre til det næste KVARTET spil der udbydes.
Hvis en markeret hest på kvitteringen udgår, sker der tilbagebetaling for de kombinationer som den markerede hest indgik i på kvitteringen.
Hver gang du spiller KVARTET går 8% tilbage til hestesporten
* Der garanteres en udbetaling på minimum 25.000 kr. til en eventuel enlig vinderkupon med den rigtige Kvartet kombination.
For at deltage i KVARTET spillet skal man købe sit spil hos en Dantoto forhandler eller på danskespil.dk via web/mobil/tablet. 

Læs mere om Kvartet