Nyt produkt 5+

Dantoto 23. jan 08:00

På Dantoto er der i dag premiere på spillet 5+, som er Europas største hestespil!

Dantoto lancerer nu et nyt spilprodukt med millioner i gevinstpuljerne!

Spillet hedder 5+. Det er Europas største hestespil og kan spilles dagligt på ét fransk hestevæddeløb.

I 5+ går det ud på at finde de fem første heste over mål i ét løb i korrekt rækkefølge. Men der er gevinst, hvis man kan finde frem til minimum de tre første heste over mål - der er i alt fire gevinstpuljer.

Der spilles med i fælles pulje med spilselskabet PMU i Frankrig, hvor spillet hedder Quinté+, så der er garanti for store puljer.

Rækkeprisen i 5+ er 15 kr. og der kan maksimalt være 20 heste med i ét løb. Spillet vil på skift blive afviklet på trav-, galop- og forhindringsløb.

5+ kan spilles dagligt helt frem til løbsstart. Der vil være åbent for spil på den pågældende dag, som spillet afvikles Mandag til fredag er starttidspunktet kl. 13.50 og i weekenden kl.

Løbet kan følges direkte på tv-kanalen Sport Live.

5+ er Danmarks nye millionspil

I 5+ omsættes der dagligt for over 3 mio. Euro – svarende til ca. 22,5 mio. kr. Dermed er der garanteret millionpuljer hver eneste dag!
Hver uge, normalt søndage, er der Jackpot i 5+. Det aktuelle jackpot beløb fastsættes fra uge til uge af det franske spilselskab PMU. Normalt bliver der lagt 0,5 mio. Euro (ca. 3,7 mio. kr) i første præmiepuljen, men på udvalgte storløb kan der blive lagt op til 3 mio. Euro (ca. 22,5 mio. kr.) ekstra i gevinstpuljen, hvilket der f.eks. er nu på søndag i Prix d’Amerique løbet!

LÆS MEGET MERE OM 5+