Hambletonian

Dantoto 4. aug 12:00

Lørdag aften køres det største amerikanske travløb for 3 årige heste, The Hambletonian, på Meadowlands banen lige udenfor New York

10 heste kvalificerede sig til finalen ved sidste uges kvalifikationsløb og skal dyste om den store førstepræmie på 500.000 amerikanske dollars! Løbet afvikles som dagens 15. løb og afvikles lidt over midnat med forventet start kl. 00.35.

Der er således 14 andre løb på menuen, en blanding af travløb og pacerløb. Det ene topløb afløser det andet og bl.a. afvikles Hambletonian Oaks for de bedste 3-årige hopper, Peter Haughton Memorial for de 2- årige hingst og Jim Doherty Memorial (tidl. Merrie Annabelle) for de 2-årige hopper. 

Løbene fra Meadowlands kan ses på USA stream og hos Danske Spil sker al spil ind i de amerikanske puljer.

Man kan spille med i spilleformer Vinder, Plads, Komb (1-2 spil) og Trio i alle løb. Tilbagebetalingsprocenterne er på 83% i Vinder og Plads, i Komb er den 81% og i Trio 75%. I Komb og Trio er rækkepriserne på hhv. 5 kr. og 2 kr., men et spil kan ikke være under 15 kr., så der skal spille flere kombinationer eller benyttes en højere rækkepris i de to spil.

Der er også Dagens Dubbel spil, som starter i henholdsvis 1. løb . Her er tilbagebetalingsprocenten på 81%!

V4-SPIL

Vi tilbyder også vores kunder at spille med ind i et V4-spill på Hambletonian dagen. Dette sker også i de amerikanske puljer og her er tilbagebetalingsprocenten på 85%! I V4-spillet er rækkeprisen på 4 kr. og der er der en garanteret gevinstpulje på $125.000 (ca. 909.000 kr.)

Løbene fra The Meadowlands starter kl. 18.00 dansk tid og finalen af Hambletonian er som nævnt planlagt til kl. 00.12.

PROGRAM