Vind 100.000 kr Xtra i V4- og V5-spillet i Grand Prix weekenden i Aarhus

Dantoto 3. jul 05:47

I den kommende weekend afvikles der Grand Prix weekend på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus og her har du mulighed for at få udbetalt 100.000 kr. ekstra i V4- eller V5-spillet!

Dantoto Xtra kommer til udbetaling, hvis du har den eneste vinderkupon med alle rigtige i et V4- eller V5-spil lørdag en 4. juli 2020 eller søndag den 5. juli 2020 ved travløbene i Aarhus.

Regler og vilkår for Dantoto Xtra:

Dantoto Xtra giver en ekstra gevinst på 100.000 kr. på et V4- eller V5-spil, på danske løbsdage, hvor Dantoto Xtra er annonceret på Dantoto spillelisten.

Dantoto Xtra bliver udbetalt i et V4-spil, hvis du har den eneste vinderkupon med alle fire rigtige vinderheste i et V4-spil.

Dantoto Xtra bliver udbetalt i et V5-spil, hvis du har den eneste vinderkupon med alle fem rigtige vinderheste i et V5-spil.

Dantoto Xtra gælder kun, hvis vinderkuponen er spillet online på danskespil.dk (web eller mobil) eller hos en Dantoto forhandler.

Dantoto Xtra kan maksimalt kan udbetales to gange inden for samme måned.

Er en Dantoto Xtra gevinst blevet vundet hos en Dantoto forhandler, vil den blive udbetalt samtidig som gevinstudbetalingen, når præmien hentes via danskespil.dk/vinder. Er Dantoto Xtra blevet vundet online på danskespil.dk, vil der på den førstkommende hverdag efter løbsdagen, blive lavet en overførelse til den vindende kundes spilkonto på danskespil.dk.

En Dantoto Xtra gevinst mistes, hvis ikke forældelses fristen for gevinstudbetaling hos vores forhandlere overholdes.

Danske Licens Spil A/S har ret til at forlænge og/eller afbryde tiltaget før periodens udløb.