vil inden længe være forældet, hvilket vil mindske din brugeroplevelse på danskespil.dk. Vi anbefaler derfor, at du opgraderer til en nyere version.

Odds på Tour de France

Der findes tre store højdepunkter hvert år på cykelkalenderen. De tre højdepunkter er de såkaldte Grand Tours, som er tre uger lange etapeløb. Det første køres i Italien i foråret. Giro d’Italia, som løbet hedder, efterfølges i sommeren af Tour de France, som efterfølges af det spanske løb Vuelta Espana.
Alle løb er vigtige og får stor medieopmærksomhed, men det er uden sammenligning Tour de France, der er verdens største cykelløb. Det er oftest det, de allerbedste ryttere bygger deres sæson op omkring, og et godt Tour de France kan betyde, at man kan sikre sin cykelfremtid i mange år frem.
Der har i årenes løb været mange dygtige ryttere, som har præget Tour de France. Ryttere som Jacques Anquetil, Eddy Merckx, Bernard Hinault og Miguel Indurain har alle vundet Tour de France fem gang, hvilket er flest gang i historien. I moderne tid har det især været Chris Froome, som har været dominerende, og med fire sejre i løbet betragtes han også som en markant rytter i løbets historie. Ligesom mange af de femdobbelte vindere af løbet mestrer han at køre i de fleste forskellige terræner. Han hører blandt de bedste til at køre enkeltstart, men har er også blandt de absolut bedste til at køre i stejlt terræn i bjergene. Begge evner er essentielle, hvis man vil have succes i Tour de France.

Hos Danske Spil har de et bredt udvalg af Tour de France odds. Man kan det meste af året spille på, hvem man tror vinder rundturen i Frankrig. Favoritværdigheden skifter ret ofte afhængig af de forskellige rytteres form og præstationer i de andre løb, men det er især under løbet, at man finder mange Tour de France odds. Hver dag under løbet kan man spille live på, hvilke ryttere der er bedre end de andre. Både i form af etapevindere og de såkaldt head to head-spil.