ODDS PÅ EM I KVINDEFODBOLD

Hold dig opdateret med de nyeste odds og specials til EM i kvindefodbold 2022 og spil med på live, når kampene er i gang.

Anders Kjærbye - fodboldbilleder.dk

Nu er det endelig blevet tid til EM i kvindefodbold og det betyder massevis af landskampe med fodbold i særklasse. En lille måned med garanti for lækre fodbolddetaljer og med mulighed for at følge masser af store profiler i action for deres land. EM 2022 betyder også, at der bliver et stort odds program med masser af specials og odds på turneringens kampe og profiler.

Du har allerede nu mulighed for at oddse på EM 2022. Vi har et stort udvalg af odds, uanset om du tror det bliver de regerende mestre fra Holland, eller Tyskland, som historisk set har vundet EM flest gange, eller om det bliver Pernille Harder og resten af landsholdet som hiver trofæet hjem. Du er måske mere til at oddse på, hvem der bliver turneringens topscorer, eller måske kan du bare bedre lide at tage én kamp ad gangen. Uanset hvad, er udbuddet af odds og specials stort her på Oddset.

Du er måske kæmpe fan af Nadia Nadim, eller den norske verdensstjerne Ada Hegerberg, som netop er vendt tilbage til det norske landshold? Stjernespillere, og meget andet, er der rig mulighed for at finde odds og specials til, her på siden.

Er du mere til lige at se tiden an og måske vurdere holdenes og spillernes form, er der også mulighed for live odds. Under alle kampe i turneringen finder du live odds og specials.

Da det efterhånden er noget tid siden der sidst har været afholdt EM i fodbold for kvinder, er der lagt op til et brag af et comeback, når turneringen sparkes i gang d. 6. juli.

Hvem vinder EM
Hvem bliver assists-dronning til EM?

Lauren Hemp, Alexia Putellas eller en helt tredje?

Hvem tager topscorer-titlen?

Beth Mead, Alexandra Popp eller en helt tredje?