Kampprogram

Du kender nok datoerne for Dänemarks kampe. Men her får du det fulde überblik og kampprogram for EM.

Populäre væddemål auf EM 24

Spiel på Europameister, målkönig og meget mehre. Se de mest populäre spiel og alle spezials til EM i Deutschland!

HWEM BLIVER EUROPAMEISTER?
HWEM BLIVER MÅLKÖNIG?

FÅ 25 KR. FRIT SPIL
OPRET EN KONTO

Læs mere

Gælder én gang for nye spillere, der opretter en spilkonto fra og med 02.05.24. Kan bruges på én kupon online i 7 dage fra tildeling. Kan ikke bruges sammen med ”Tag Pengene” funktionen. Kan ikke udløse andre Frit Spil. Ved spil i app er Frit Spillet maks. indskud. Udløser kun nettogevinster. Hvis hele væddemålet placeret med Frit Spil annulleres, eller ved ”Pengene Tilbage”-resultat, kan Frit Spil refunderes. Min 18 år. Øvrige vilkår gælder.

DAS IST TYPISCH DÄNISCH – EIN SLUTRUNDESANG

Dakke-dak og EM-succes, tak! Det er alt, hvad vi har brug for denne sommer. Så ”bitte mehr volumen” og kom i rigtig EM-stemnung her!

Kampprogram for EM 2024

Europamesterskaberne i fodbold er en af de største sportsbegivenheder i Europa. Når EM 2024 sparkes i gang er fodboldfans samlet på tværs og står sammen om sit land. Det er noget, der forener hele nationen, når Danmark træder ind på banen. Her bliver fansenes tilhørsforhold til klubber skubbet til side, og FCK og Brøndby fans kan heppe på hinandens spillere.

EM 2024 foregår i Tyskland. Det er 17. gang, at EM i fodbold bliver afholdt. Første gang var i 1960 i Frankrig, hvor Sovjetunionen vandt. I år er 2. gang, at Tyskland afholder EM selv, da de også var værter i 1988. Tyskland var også blandt de 10 nationer, der afholdte EM 2021. Det er desuden Tyskland, der har vundet flest medaljer ved EM med 8 styks, heraf 3 guld.

Følg med i kampene til EM

EM 2024 sparkes i gang d. 14. Juni, hvor Bayern Münchens normale hjemmebane, Allianz Arena, lægger græstæppe til åbningskampen. Traditionen tro er det værtsnationen, der begynder. Her skal Tyskland møde Skotland i en kamp, hvor Tyskland regnes for at være store favoritter.

Danmark tager hul på deres EM slutrunde den 16. juni, når Slovenien venter som første modstander. Det største opgør i runde 1 af gruppespillet til EM er d. 15. Juni, når Spanien møder Kroatien. Det er også i Spaniens Gruppe B, at der forventes den største spænding, når Spanien, Kroatien, Italien og Albanien tager hul på dødens pulje.

I runde 2 af gruppespillet kommer der de største opgør. Den 20. og 21. juni bliver vi forkælet med kampe som Spanien – Italien, Danmark – England og Holland – Frankrig, der forventes at blive direkte dueller om Gruppe B, Gruppe C og Gruppe D’s øverste pladser.

Med alle de gode kampe der venter forude, kan det være svært at holde sig orienteret om de enkelte kampe og nationer. Oddset bringer dig et overblik over kampprogrammet til EM 2024, så du kan holde øje med Danmark og følge med i de øvrige nationers vej om kampen mod guldet. Vi bringer dig overblikket over, hvilke kampe der spilles, og hvornår kampene spilles. Oddsets oversigt er din vej til at holde dig opdateret på EM fodbold.

Danmarks kampprogram

Med Danmarks kvalifikation til EM vil der være dømt fest i gaderne og masser af rød-hvide farver rundt omkring i byerne. Med de mange kampe til EM kan det være svært at vide, hvornår de rød-hvide drenge skal forsvare nationens ære. Med Oddset ved din side kan du trygt finde Dannebrog og landsholdstrøjen frem, så du kan heppe på de danske drenge. Du kan finde Danmarks kampprogram her på siden og danne dig et overblik over, hvornår de øvrige nationer spiller i kampen om at blive europamester.

Husk, at du kan spille live på alle EM-kampene og oddse lige derfra, hvor du befinder dig og ser kampene. Klik her og få en oversigt over alle odds og specials, som Oddset tilbyder på kampene.