Live Betting

Live betting betyder at du kan spille på diverse sportskampe samtidigt med at kampene bliver spillet. Live betting fortsætter udviklingen med at blive mere og mere populært og ikke kun blandt de mere seriøse spillere.

Live betting er perfekt for personer som følger en kamp live og vil gerne have mere spænding i kampen. Det som tiltaler folk er at mens man ser kampen kan man som regel se hvordan en kamp vil udvikle sig, derfor kan det værre nemmere at ramme på næste målscorer, antal mål og lignende. Det kan være et hold har overtaget og man satser på at de scorer inden for de næste 5 minutter, eller et lokalderby som er kendt for mange frispark hvor man spiller på det næste gule eller røde kort.

Selv hvis du ikke har mulighed for at se kampen live på TV så er der mulighed for at se udvalgte kampe hos Danske Spil. Er der ikke mulighed for at streame kampene så tilbyder vi en grafisk oversigt over kampen hvor du kan se de vigtigste begivenheder i kampen som indkast, frispark, angreb og lignende. Dette gør at du kan spille på kampe som normalt ikke vises i TV, uden at miste fordelen af at se kampen live.

En ny form for live betting er begyndt at vinde frem hvor man spiller på hvad der sker inden for en given tidsramme. Det kan være de næste 5 minutter hvor man kan spille på hvem der scorer, hvor mange frispark der bliver lavet og meget mere.

Danske Spil tilbyder live betting på et stort udvalg af sportsgrene som fodbold, tennis, håndbold og meget mere.