Indbetal præcis 500 kr. og få 500 kr. i Velkomstbonus hos Oddset

Sådan tager du din velkomstbonus:

 1. Opret en konto hos Oddset. Klik her
 2. Gå til din konto oversigt og vælg "Oddset Bonus"
 3. Tryk på "Aktiver Velkomstbonus"
 4. Overfør præcis 500 kr. til din spilkonto
 5. Gennemspil din indbetaling seks gange (3000 kr.). Kun væddemål med samlet odds på minimum 1,50 tæller med.
 6. Når gennemspilskravet er opfyldt modtager du din bonus

Regler og vilkår

 • Tilbuddet gælder i 2021 og kun for nye spillere med Blå Konto. Man er ny spiller, når man ikke tidligere har haft en Blå Konto hos Danske Licens Spil. 
 • Du skal være min. 18 år.
 • Tilbuddet kan kun anvendes én gang pr. spiller, og er kun gældende for væddemål via desktop, mobil eller Oddset appen. Tilbuddet er således ikke gældende hos forhandlere. 
 • For at aktivere tilbuddet, skal spilleren gå ind under "Min Side" på spillerens profil. Vælg herefter "Oddset Bonus" og derefter "Aktiver Tilbud" på Velkomstbonussen. Når tilbuddet er aktiveret, skal spilleren indbetale præcis 500 kr. 
 • Indbetalingen skal gennemspilles 6 gange på Oddset til samlet min. odds 1,50 pr. gennemspil, før bonussen tildeles. Eksempel på gennemspil: 6 x 500 kr. = 3.000 kr. 
 • Gennemspilskravet skal opnås inden for 60 dage efter aktivering af tilbuddet. Spilleren kan ikke disponere over bonussen, før kravene til gennemspil er opfyldt, og bonussen bortfalder, såfremt gennemspilskravet ikke er opfyldt inden for 60 dage. 
 • Indgår en spiller væddemål på mere end ét udfald i en kamp vil kun væddemålet på det første udfald, tælle med i gennemspilskravet. Det betyder, at hvis en spiller indgår væddemål på en 1X2 kamp, og efterfølgende indgår væddemål på en tilknyttet handicapkamp, vil væddemålet på handicapkampen kun tælle med i gennemspilskravet, hvis de valgte væddemål ikke tilsammen dækker alle udfald af kampen. Eksempel: Spiller A vædder 50 kr. på hjemmesejr i en 1X2 kamp. Derefter vædder Spiller A 100 kr. på 2 i det tilknyttede 1X2 (0-1) væddemål. I det tilfælde vil kun det første væddemål tælle med i gennemspilskravet. 
 • Kun væddemål på Oddset til samlet min. odds 1,50 tæller med i gennemspilskravet. Væddemål, der annulleres eller lukkes via ”Tag pengene”-funktionen, tæller ikke med i gennemspilskravet. 
 • Danske Licens Spil A/S’ spilleregler for Oddset og Vilkår for Netspil gælder.