Odds Tour de France

Tour de France odds rykker sig hele tiden. Hold dig opdateret med de nyeste odds og specials til TDF 2022 på Oddset.

Foto: A.S.O.S.: Pauline Ballet

Tour de France er en af sommerens helt store sportsbegivenheder. I år bliver Tour de France noget helt særligt set med danske øjne. Det traditionsrige etapeløb har i sin start i København og der er lagt op til tre fantastiske dage, når Tour feltet suser gennem Danmark. 

Spiludbuddet hos Oddset er også stort i år og du har mulighed for at finde masser af odds og specials lige fra feltet begiver sig afsted i København, til de rammer Champs - Élysées i Paris.

Måske sidder du hjemme i sofaen og fascineres af sprinterne og kapløbet om den grønne trøje? Eller måske er du mere interesseret i bjergetaperne og bjergrytternes utrolige udholdenhed? Måske tror du, at det er i år, at Pogacar må aflevere den gule trøje til Vingegaard? Uanset hvad, er der massevis af odds og specials gennem hele løbet. I vores program finder du specials og odds på alt fra de danske ryttere, holdene og etapesejre, til de forskellige traditionsrige førertrøjer i touren, og meget mere.

Tour de France skydes i gang d. 1. juli 2022 i København og der er mulighed for at spille på et af vores mange vinderspil inden feltet sendes afsted ud på de københavnske gader. Du kan selvfølgelig også vente til Touren er skudt i gang og vurdere dagsformen på de enkelte ryttere. Du finder mange forskellige live odds under hver etape, helt frem til løbets afslutning i Paris.

Det er et cykelløb, som fascinerer mange og uanset hvad det er, der fascinerer dig, ved det historiske løb, og uanset hvem du hepper på, finder du masser af forskellige odds og specials på årets Tour de France her hos Oddset. 

Tour de France 2022
Tour de France 2022
Hvem vinder Touren?
Hvem har de bedste bjergben?
Spil på vinderen af den prikkede trøje!