Kampprogram til VM

Oddset bringer dig her kampprogrammet til VM i fodbold 2022. Få mere viden om holdenes seneste kampe og vinderchancer ved at klikke dig ind på det enkelte hold i kampprogrammet.

KAMPPROGRAM TIL VM 2022

Verdensmesterskaberne i fodbold er en af verdens absolut største sportsbegivenheder overhovedet. Turneringen bliver overværet af mennesker fra alle verdenshjørner, og det er noget, der forener fodboldfans fra samme land. Selv Brøndbyfans kan heppe på FCK-legenden Thomas Delaney, når Danmark kæmper for VM-sejren. Det er nationernes moderne ”krigsførelse” via landskampe, hvor naboopgøret med Sverige får lidt mere spænding, fordi der er lidt mere på spil, end der er til en almindelig landskamp.

VM er en kæmpe turnering, og derfor opleves der også et drama, som sjældent kendes fra andre sportsgrene. Det er når de største stjerner fra alle kontinenter ramler sammen, og bærer den nationale stolthed på skuldrene. Hvor spillerne, normalt, oplever pres fra deres klub og denne klubs fans, så er det pludselig hele nationer, der skriger deres navne. Det er dramatik på et helt andet niveau, og derfor er VM i fodbold så elsket og populært.

FØLG KAMPENE TIL VM

Når VM løber over stablen, er der et hav af kampe. Det kan være svært at følge med i, hvornår de enkelte kampe spilles. Oddset bringer dig her et overblik over kampprogrammet til VM i fodbold. Du finder her et overblik over, hvilke kampe der spilles, og hvornår de spilles. Du kan også læse Danmarks kampprogram.

Du har derfor altid mulighed for at følge Danmark, eller hvilket landshold du ønsker. Dermed bliver du aldrig taget på sengen, når dit hold spiller. Du kan med fordel altid holde øje på Oddset, når du skal følge med i VM i fodbold. Oddset kampprograms oversigt er alt, hvad du har brug for til at holde dig opdateret.

DANMARKS VM KAMPPROGRAM

Når Danmark har kvalificeret sig til VM i fodbold, er der ofte fest i gaderne over hele landet. Derfor er det altid en fantastisk tid. Det kan være svært at huske, hvornår de rød-hvide løber på banen, og skal forsvare nationens ære. Oddset giver dig mulighed for at holde styr på Danmarks kampprogram, så du altid er klar, når Danmarks Drenge løber på banen. Dermed behøver du ikke at frygte at gå glip af nogle af Danmarks kampe under VM-slutrunden. Find Dannebrog frem og klik på Oddset, når det er tid til VM.

ODDS PÅ VM I FODBOLD

Du kan altid være sikker på, at Oddset er på pletten, når bolden triller. Når du gerne vil følge med i VM 2022, så kan du altid tjekke vores sider ud. Vi holder dig opdateret på dagens kampe, og giver dig mulighed for at følge kampene på tætteste hold. Du kan også live oddse på kampene – altså oddse på kampene mens de spilles. Du kan oddse fra sofaen, tribunen, eller hvor du end ser kampen fra.