KROATIEN

Bliv klogere på truppen, deres spiller- og kampstatistik.

Mere om Kroatien

Kroatien vandt sølv ved det seneste hvem, hvor de blev slået af Frankrig i finalen. Luka Modric styrer midtbanen for det kroatiske landshold og på klubniveau for Real Madrid - en god slutrunde af ham er nærmest nødvendigt, hvis de skal gå langt ved VM. De er placeret i gruppe F med Marokko, Canada og Belgien.
Den seneste kamp ved VM for Zlatko Dalics mandskab var for 14 timer siden på Khalifa International Stadium i Doha mod Canada.

Kroatien føres an Zlatko Dalic. Kroatien har ikke tabt i de fem seneste kampe, hvor det er blevet til fire sejre og en uafgjort. Nu skal Kroatien forsøge at forsætte deres stime som ubesejret mod Belgien. I Kroatiens fem seneste kampe har der været 13 scoringer i ordinær tid.

Kroatiens seneste kamp ved dette VM var mod Canada. Med målscoren 4-1 tog Kroatien sejren. Kroatien kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret efter en målrig affære med sammenlagt fem mål i ordinær tid. Det ville være skønt for tv-seerne og fansene, hvis Kroatiens næste kamp også er et festfyrværkeri.

Den næste kamp for Kroatien er mod Belgien. De mødes kl. 16:00 torsdag eftermiddag den 1. december 2022 i Al-Rayyan, hvor Ahmed bin Ali Stadium lægger græs til.

Kroatiens trup

i Kroatiens trup kæmper 26 spillere om en plads i startopstillingen. Det bliver interessant at se, hvem Zlatko Dalic vælger som sine foretrukne spillere til at være i startopstillingen.
Der er 3 målmænd i Kroatiens trup. Det er: Dominik Livakovic, Ivo Grbic og Ivica Ivusic.
Det er de 8 forsvarsspillerer, Josip Sutalo, Josko Gvardiol, Dejan Lovren, Martin Erlic, Josip Stanisic, Borna Sosa, Borna Barisic og Domagoj Vida, der skal hjælpe deres målmand med at holde modstanderne fra at score.
Der er 10 midtbanespillere i truppen, som skal bryde modstandernes opspil og stå for offensiv kvalitet, og det er Mario Pasalic, Nikola Vlasic, Marcelo Brozovic, Mateo Kovacic, Lovro Majer, Kristijan Jakic, Ivan Perisic, Luka Modric, Luka Sucic og Josip Juranovic.
De 5 angribere skal sikre et festfyrværkeri og sikre et godt VM for Kroatien. Men hvem blandt Andrej Kramaric, Mislav Orsic, Marko Livaja, Bruno Petkovic og Ante Budimir løber med spilletiden?

VM historik

  • Antal gange med til VM (fraregnet VM 2022): 5.
  • Seneste VM-deltagelse: 2018.
  • Cheftræneren kommer fra Kroatien.

Kroatiens trup

I Kroatiens trup kæmper 26 spillere om startpladserne Det hele er op Zlatko Dalic, der skal vælge sine foretrukne spillere til startopstillingen.
Kroatien har udtaget 3 målmænd til VM 2022 i Qatar, og det er Dominik Livakovic, Ivo Grbic og Ivica Ivusic.
Truppen består af 8 forsvarsspillere, der skal kæmpe om en plads i startopstillingen og være med til at holde modstanderen fra mål. Det er Josip Sutalo, Josko Gvardiol, Dejan Lovren, Martin Erlic, Josip Stanisic, Borna Sosa, Borna Barisic og Domagoj Vida.
På midtbanen skal Mario Pasalic, Nikola Vlasic, Marcelo Brozovic, Mateo Kovacic, Lovro Majer, Kristijan Jakic, Ivan Perisic, Luka Modric, Luka Sucic og Josip Juranovic lave lækre mål og assists og bryde modstanderens opspil.
De 5 angribere skal score mål og sikre et godt VM for Kroatien. Men hvem blandt Andrej Kramaric, Mislav Orsic, Marko Livaja, Bruno Petkovic og Ante Budimir løber med spilletiden?

VM historik for Kroatien

  • Tidligere deltagelser ved VM: 5.
  • Seneste VM-slutrunde for Kroatien: 2018.
  • Træneren kommer fra Kroatien.

Kroatiens trup

26 spillere kæmper spilletiden i Kroatiens trup. Det hele er op Zlatko Dalic, der skal vælge sine foretrukne spillere til at være i startopstillingen.

Kroatiens trup består af 3 målmænd. Det er: Dominik Livakovic, Ivo Grbic og Ivica Ivusic.

Det er de 8 forsvarsspillerer, Josip Sutalo, Josko Gvardiol, Dejan Lovren, Martin Erlic, Josip Stanisic, Borna Sosa, Borna Barisic og Domagoj Vida, der skal hjælpe deres målmand med at holde målet rent.

Mario Pasalic, Nikola Vlasic, Marcelo Brozovic, Mateo Kovacic, Lovro Majer, Kristijan Jakic, Ivan Perisic, Luka Modric, Luka Sucic og Josip Juranovic er de 10 midtbanespillere i truppen.

I angrebet skal Andrej Kramaric, Mislav Orsic, Marko Livaja, Bruno Petkovic og Ante Budimir score målene, der sikrer Kroatien videre avancement.

VM historik

  • Tidligere deltagelser ved VM: 5.
  • Kroatiens seneste deltagelse ved VM: 2018.


Læs mere om de andre hold her
Kroatiens gruppe
HVEM BLIVER TOPSCORER TIL VM?
Neymar, Kane eller en helt tredje?
HVEM BLIVER VM'S BEDSTE MÅLMAND?
Alisson, Neuer eller en helt tredje?

LÆS MERE OM KROATIEN

Dyk dybere ned i truppen, profiler og deres kamp statistik.