Danmark til VM

Med stor VM-succes de seneste to slutrunder er der høje forventninger til de danske drenge, når de indtræder Malmø Arena i Sverige. Herunder kan du læse mere om hver af de danske spillere.
Danmarks kampe
Læs mere om de danske spillere

DANMARK TIL VM I HÅNDBOLD 2023


VM i håndbold 2023 afholdes i Polen og Sverige. Danmark spiller alle deres kampe i Sverige. Med den seneste tids succes for de danske drenge, er der lagt op til en spændende slutrunde. Danmark er blandt favoritterne til guldet og kan bringe et nyt verdensmesterskab med sig hjem. Sidste år blev det til en tredjeplads under EM, hvor Sverige endte som vindere. Med Sverige på hjemmebane er der lagt op til en række fjendtlige naboopgør mellem Nordens lande.

Med Sverige som værter er der god mulighed for at se og opleve en masse danske fans. Med Danmark som nummer 1 på verdensranglisten foran lande som Frankrig, Sverige, Spanien og Norge, er der gode muligheder for at hive medaljer hjem til Danmark.

DE DANSKE FAVORITTER


Med stor VM-succes de seneste to slutrunder er der høje forventninger til de danske drenge, når de indtræder Malmø Arena i Sverige. Her spiller Danmark både deres gruppespilskampe og eventuelle mellemrundekampe. Oddset har Danmark som favorit til VM-guld i 2023, hvilket ikke er uden grund. Hvis Danmark skal vinde deres tredje VM-guldmedalje, kræver det toppræstationer fra blandt andre Niklas Landin og Mikkel Hansen, samt den uslebne diamant Mathias Gidsel.

Når Danmark første gang indtræder i Arenaen mod Bahrain d. 13. januar, vil det meste af Danmark sidde klistret til skærmen og være klar til at bære vores helte frem i håbet om en ny VM-medalje. Oddset er med det danske håndboldlandshold hele vejen gennem turneringen, så du kan altid følge med hos os. Vi bringer dig et bredt og anderledes udvalg af specials, der giver dig mulighed for at spille på de mange håndboldkampe under VM-slutrunden hos Oddset.

SKABER NIKOLAJ JACOBSEN HISTORIE?


Landstræneren for det danske herrelandshold i håndbold hedder Nikolaj Jacobsen. Han er hjernen bag den seneste tids succeser. Med to VM-guldmedaljer sigter Danmark efter den tredje på stribe. Hvis Danmark formår at vinde VM-guld igen, vil landstræneren og Danmark skabe historie. Det vil være første gang et land vinder VM-guld tre gange i streg. Danmark, Frankrig, Rumænien og Sverige har alle prøvet at vinde to VM-titler på stribe, men aldrig den tredje.

Det bliver spændende at følge om det lykkes Danmark at skabe historien. Drømmen om dansk triumf er til stede. Hjemme i stuerne og på tribunerne vil danskerne sidde klar til at synge med på nationalsangen, Der er et yndigt land.

ODDSET: VM I HÅNDBOLD ODDS OG SPECIALS


Hos Oddset har du mulighed for at spille på en lang række odds og specials under de mange VM-håndboldkampe. Oddset udbyder et stort udvalg af spilmuligheder, som du kan på til kampene. Det kan eksempelvis være, hvem der vinder turneringen, hvem der bliver topscorer m.m. Dermed får du mulighed for at spille på mange forskellige udfald til håndbold-VM. Hvis du tror, at Danmark vinder VM, at Mikkel Hansen bliver topscorer eller at Niklas Landin bliver turneringens bedste spiller, så kan du spille på det hos Oddset. Her kan du se nogle af de specials, som du kan spille på:

• Vinder og top 3
• Hvor langt Danmark kommer i turneringen
• Om Danmark vinder medaljer
• Om Danmark vinder alle kampe ved VM i ordinær spilletid

Dét og meget mere kan du spille på hos Oddset under VM i håndbold 2023. Dermed kan du få lov til at tage del i en række spændende væddemål på VM i håndbold med fokus på de rød-hvide drenge. Du kan få et overblik over Oddset håndbold VM-odds og specials lige her.
HVEM LØBER MED GULDET VED VM I HÅNDBOLD 2023?
KOMMER DANMARK I FINALEN TIL VM I HÅNDBOLD?