VM KAMPPROGRAM

Danmark går ind til denne VM-slutrunde som favoritter til VM-guldet. Hos Oddset kan du følge de danske herrer og de øvrige holds kampe i det komplette kampprogram herunder.
KOM GODT I GANG HOS ODDSET

SÅDAN SPILLER DU

Få hjælp til hvordan du opretter en konto, køber en kupon, ind- og udbetaler penge til din spilkonto med mere

GÅ TIL ODDSET HJÆLP
HER FINDER DU ALLE SPIL PÅ VM 2023
Under hele VM kan du spille på en lang række af væddemål. Du finder overblikket lige her.
Download appen
I appen har du hundredevis af spil i din hule hånd, uanset hvor du befinder dig. Nemt og hurtigt!

KAMPPROGRAM TIL VM I HÅNDBOLD

Danmark er på vej til Malmø Arena i Sverige, hvor herrelandsholdet skal spille alle sine kampe i gruppespillet. Sverige og Polen danner rammerne for VM i håndbold 2023 med 6 forskellige byer, fire byer i Sverige og to byer i Polen.

Verdensmesterskaberne er den største turnering for håndboldlandshold, som bliver afholdt hvert andet år. Turneringen bliver overværet fra alle verdenshjørner og er noget, der skaber fællesskab i Danmark. Her er kampene mod Sverige og Norge større end normalt, da de er vores største rivaler. Naboopgørene får derfor lidt mere tænding og spænding end i en normal landskamp.

Første VM-slutrunde i håndbold var i 1938 med Tyskland som vinder. Siden da har Frankrig vundet flest verdensmesterskaber med seks af slagsen. Herefter følger Sverige og Rumænien med fire hver.

FØLG KAMPENE TIL HÅNDBOLD VM

Når VM i håndbold 2023 løber af stablen, kan du se kampe i massevis. Med 8 gruppespilskampe om dagen er der nok at se til. Mange af kampene bliver spillet på samme tid. Du kan derved bruge Oddset til at holde dig opdateret på de øvrige kampe, mens du ser Danmark, eller det landshold du ønsker at se. Oddset giver dig et overblik over, hvilke kampe der spilles, og hvornår de spilles, så du nemt kan følge med. Du kan også finde Danmarks kampprogram. Det er med at være klar, når gruppespilskampene, mellemrundekampene og knockout kampene begynder.


HERRELANDSHOLDETS DELTAGELSE

Danmark kommer ind til turneringen som dobbelt forsvarende verdensmestre, da Danmark har vundet VM i både 2021 og 2019. I 2019 var det på hjemmebane, da Danmark og Tyskland delte værtskabet imellem sig, og i 2021 var det i Egypten. Danmark går derfor ind til denne VM-slutrunde som favoritter til VM-guldet. Danmarks vej til VM-guldet går forbi gruppe H. Her er Danmark i pulje med Bahrain, Belgien og Tunesien. Sidst Danmark var til VM i Sverige, var i 2011, hvor Danmark kom i finalen, inden Frankrig blev endestationen.

Det kan være svært at huske, hvornår de rød-hvide herrer indtager hallerne i Sverige for at forsvare nationens ære. Oddset giver dig mulighed for at holde styre på Danmarks kampprogram, så du altid er klar, når de danske drenge løber ind i hallen. Du behøver derfor ikke at frygte at gå glip af nogen af kampene under VM-slutrunden. Find Dannebrog frem, tag landholdstrøjen på og klik på Oddset, når det er tid til VM i håndbold igen.

HISTORISKE FINALER TIL VM

I 2013 overraskede Spanien alt og alle, da de kom til finalen. Det andet hold i finalen var Danmark. Danmark gik ind til finalen som storfavoritter. Kampen blev spillet i Barcelona, så Spanien havde hjemmebanefordelen. Om det var hjemmebanefordelen, der spillede den afgørende rolle, er svært at sige. I hvert fald kollapsede Danmark mentalt og led et af de største nederlag i en finale nogensinde, da de blev skilt ad, af Spanien. Kampen sluttede 35-19 til Spanien med en pausestilling på 18-10.

En anden historisk finale skete i 2015. Her blev VM spillet i Qatar. Qatar havde på forhånd fået anskaffet sig et hold bestående af forskellige nationaliteter, der havde fået statsborgerskab i landet. Intet ikke-europæisk hold har nogensinde før vundet medaljer. I 2015 blev den statistik brudt, da Qatar gik hele vejen til finalen, inden de her tabte til franskmændene.

ODDS PÅ VM I HÅNDBOLD

Du kan altid være sikker på, at Oddset er på pletten, når bolden ruller i luften. Hvis du gerne vil følge med i VM i håndbold, kan du tjekke vores sider ud. Vi giver dig mulighed for at følge kampene på tætteste hold. Du kan også spille live på kampene, mens de er i gang. Få det fulde overblik over vores odds og specials til VM i håndbold her.