Tilbage

Ændring af Lotto - den 2. september 2023.

Hvornår sker det?
Ændringen træder i kraft til trækningen d. 2. september. Dvs. nye kuponer og ny pris træder i kraft efter trækningen d. 26. august.

Hvad ændres ved Lotto?
Prisen pr. række hæves fra 6 til 7 kr.
Mindstepræmien (4 rigtige) stiger fra 60 kr. til 70 kr.
Min. 1. præmiepulje stiger fra 7 mio. kr. til 8 mio. kr.
Førstepræmiepuljen stiger fast med 2 mio. kr. hvis den ikke vindes i den foregående uge.
Millionærgarantien skifter navn til MILLIONÆRCHANCEN. Vi trækker stadig lod hver lørdag om 2 x 1 mio. kr. blandt alle trækningens spillede Lotto rækker.

NYT! SUPER MILLIONÆRCHANCEN:
Sidste lørdag hver måned trækkes lod om 5x1 mio. kr. blandt alle månedens spillede rækker.

NYT! Det Store Jule Lotto:
Der oprettes en selvstændig Lotto trækning d. 25. december (samme gevinststruktur som en normal trækning) og kun den trækning giver lodder i Det Store Jule Lotto, hvor der udover normale Lotto gevinster trækkes lod om 25 x 1 mio. kr.
o Prisen for Lotto trækning + Det Store Jule Lotto d. 25. december er normal rækkepris, altså 7 kr.
o Trækningen i Det store Jule Lotto gennemføres umiddelbart efter den almindelige Lotto trækning d. 25. december
o Rækker fra Lotto trækningen d. 25. december deltager også i SUPER MILLIONÆRCHANCEN lørdag d. 30. december 2023

Hvorfor ændres Lotto?
I Danske Spil udvikler vi hele tiden vores produkter for at gøre dem endnu mere underholdende og attraktive. De fleste Lotto spillere drømmer om millionpræmier og derfor giver vi nu spillerne hele 3 millionærchancer hver gang, man køber en Lotto kupon, nemlig i form af 1. præmiepuljen, MILLIONÆRCHANCEN OG SUPER MILLIONÆRCHANCEN. Oven i det kommer en ændring af gevinstsummen i Det Store Jule Lotto fra 12 x 1 mio. kr. til 25 x 1 mio. kr. Det betyder samtidig, at antallet af Lottomillionærer årligt vil stige til over 200 om året. Flere millionpræmier kræver mere finansiering og derfor vi hæver prisen pr. række fra 6 til 7 kroner og indfører en ekstra Lotto trækning d. 25. december i forbindelse med Det Store Jule Lotto.

NB! Tilbagebetaling/præmiesum vil stadig udgøre min. 45% af det samlede indskud.

Hvad skal man være opmærksom på mht. online og forhandler spil?
Alt opdateres med nye priser efter trækningen d. 26 august 2023.
Der kan ikke kan købes og genkøbes flerugers kuponer/kvitteringer, der indeholder spil til trækninger både før og efter ændringen. Det vil sige at sidste mulighed for at købe og genkøbe en 5-ugers kupon/kvittering vil være til trækningen d. 29. juli 2023, sidste mulighed for at købe og genkøbe en 4-ugers kupon/kvittering vil være til trækningen d. 5. august 2023 osv.
Ved spil hos forhandleren, skal man efter ændringen huske at gemme sin fysiske kupon, da alle spillede rækker deltager i SUPER MILLIONÆRCHANCEN, i månedens sidste trækning.

Hvad skal man være opmærksom på mht. PLUS abonnement?
PLUS spillere vil blive individuelt varslet om prisændringen fra og med 26. juni 2023. Nye PLUS kunder vil fra samme dato blive adviseret om produktændringen i oprettelses-flowet online. Prisen på PLUS-abonnementer stige, svarende til den nye rækkepris.
Tilbage

Fik du besvaret dit spørgsmål?

Hjælp os med at blive bedre til næste gang.

Tak for dit svar. Vi er glade for din positive feedback.

Tak for dit svar. Det var ærgerligt at du ikke fandt det du søgte. Husk, at vi sidder klar til at hjælpe dig. Brug vores kontaktformular eller chatten i nederste højre hjørne af din skærm.