Vi har en særlig indsats for at passe ekstra godt på unge voksne spillere under 25 år, da vi ved, at både deres manglende erfaring med pengespil og gennemsnitligt lavere rådighedsbeløb gør dem sårbare. Samtidig viser Spillemyndighedens spilundersøgelse, at der er en specifik udfordring i denne gruppe.
Vi styrker og tilpasser løbende indsatsen, så vi oplyser og forebygger, og samtidig skal nye tiltag hjælpe os med at opfange eventuelle tegn på problemspil hos denne gruppe hurtigere, så der kan sættes ind endnu tidligere, ligesom vi har sat lavere indbetalingsgrænser for dem end for vores øvrige spillere.
Med en række målrettede indsatser ønsker vi at passe særlig godt på vores spillere i alderen 18 til 24 år. Bliv klogere på nogle af vores konkrete indsatser:
Med ønsket om at skabe grobund for samtaler om spilleproblemer mellem venner og i familier har Danske Spil sammen med Heartbeats udgivet en podcast om ludomani, der med afsæt i ægte historier giver stof til eftertanke og bidrager til at bryde tabuet om pengespilproblemer. Podcasten hedder ’Venskab på spil’ og er efterfølger til ’Min søn har en djævel’, som Forskningsklinikken for Ludomani i dag bruger i deres ludomanibehandling.