Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S, undtagen Klasselotteriet der udbydes af det Danske Klasselotteri A/S.

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
Koncern

Samfundsansvar

Samfundsansvar er et pejlemærke for måden, Danske Spil driver forretning på.
Det er et privilegium at underholde danskerne, og det skal ske inden for nøje definerede rammer og med den omkringliggende verden for øje. Det inkluderer bl.a. et ansvar for at forebygge og forhindre spilafhængighed og kriminalitet på spillemarkedet.

I Danske Spil tager vi ansvaret på os. Vi vil vise vejen til at drive spillevirksomhed på ordentlig og ansvarlig vis.

Nikolas Lyhne-Knudsen
administrerende direktør, Danske Spil
Til glæde og til gavn

Vi har ikke en særskilt strategi for samfundsansvar. Det er i stedet en integreret del af den overordnede virksomhedsstrategi for hele Danske Spil.

Kernen i samfundsansvarsindsatsen er at være til glæde for danskerne og til gavn for fællesskabet. Vi skal fremme sunde spillevaner samtidig med, at der skabes finansielt overskud, der går til finansiering af det danske idræts-, kultur- og foreningsliv.

Vores arbejde med samfundsansvar er inddelt efter miljømæssige (E), sociale (S) og ledelsesmæssige (G) forhold og udgøres af seks udvalgte indsatsområder.