Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S, undtagen Klasselotteriet der udbydes af det Danske Klasselotteri A/S.

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
Sunde spillevaner

Fokus på at forebygge

I Danske Spil ønsker vi at være med til at sikre sunde spillevaner – både nu og i fremtiden.
Vi har en række indsatser med henblik på at forebygge spilafhængighed, så spil forbliver underholdende. Indsatserne er målrettet alle danskere selvfølgelig med et særligt fokus på dem, der vælger at spille hos os.
Produktnære ansvarlighedstiltag
En væsentlig del af vores forebyggelsesindsats handler om at indrette spillene på en ansvarlig måde, der kan være med til at understøtte, at spillerne forbliver i kontrol og nøjes med at spille for det beløb, de har lyst og råd til.
0
kunder præsenteret for advarselsbeskeder om tids- og pengeforbrug i 2023
0
afsendte mails med spil med omtanke-indhold i 2023
Forskning og viden skal sikre en indsats, der virker

En effektiv indsats mod spilleproblemer skal være forankret i, ’hvad vi ved’, og ikke i ’hvad vi tror’. Derfor spiller forskning en central rolle, når vi indretter vores spil, markedsfører vores produkter og udarbejder værktøjer til den enkelte spiller, der skal sikre sunde spillevaner.

Følgende er eksempler på initiativer, der udspringer af forskning eller universitetssamarbejder: