Tilbage

Ændring af Vikinglotto - juni 2021

Hvornår sker det?
Ændringen træder i kraft til trækningen d. 9. juni. Dvs. nye kuponer og ny pris træder i kraft efter trækning d. 2. juni.

Hvad ændres ved Vikinglotto?
Prisen pr. række hæves fra 6 til 7 kr.
Mindstepræmien (4 rigtige) stiger fra 60 kr. til 70 kr.
Der skal fremover vælges 1 af 5 Vikingtal i stedet for 8. Der skal fortsat vælges 6 af 48 Hovedtal. Det gør, at sandsynligheden for at vinde førstepræmien stiger med 60% i forhold til i dag.
Max. 1. præmiepulje ændres fra 220 mio. kr. til 158 mio. kr.

Hvorfor ændres Vikinglotto?
Lotterier handler om at skabe vindere – store vindere. Vi gør det nemmere at vinde 1. præmien og det vil skabe flere vindere af 1. præmiepuljen i Vikinglotto og give spillet mere dynamik.

Hvad skal man være opmærksom på mht. online spil?
Intet, alt opdateres automatisk med nye priser efter trækning d. 2. juni og der adviseres om, at der ikke kan købes og genkøbes flerugers kuponer/kvitteringer, der indeholder spil til trækninger både før og efter ændringen.

Hvad skal man være opmærksom på mht. PLUS abonnement?
PLUS spillere vil blive individuelt varslet om prisændringen fra og med 16. marts 2021. Nye PLUS kunder vil fra samme dato blive adviseret om produktændringen i oprettelses-flowet online.

Vikinglotto ændring i overblik

Vikinglotto i dag.png
 
 
Tilbage

Fik du besvaret dit spørgsmål?

Hjælp os med at blive til næste gang.

Tak for dit svar. Vi er glade for din positive feedback.

Tak for dit svar. Det var ærgerligt at du ikke fandt det du søgte. Husk, at vi sidder klar til at hjælpe dig. Brug vores kontaktformular eller chatten i nederste højre hjørne af din skærm.