Tilbage

Hjælp til Spil-id

Hvor kan jeg bestille et fysisk Spil-id kort?
Hvis du ønsker at få tilsendt et fysisk Spil-id kort, kan du logge ind og bestille et her .

Jeg har glemt min pinkode – hvad gør jeg?
Hvis du glemmer pinkoden til dit Spil-id, kan du logge ind og se din pinkode her . Hvis koden er svær at huske, kan du selv lave en ny.

Kan jeg ændre mine spilgrænser?
Ja, det er muligt at ændre de grænser, du har sat. Hvis du sætter en grænse ned, træder den i kraft med det samme. Sætter du grænsen op, træder den først i kraft efter 24 timer. Du kan ændre dine grænser her .

Hvordan fungerer min grænse?
Hvis du har en BLÅ KONTO, vil din eksisterende indbetalingsgrænse også gælde for spil købt hos forhandlerne. Når du spiller et spil hos forhandleren, betragtes købet som en indbetaling – og reguleres derfor af din indbetalingsgrænse.

Hvis du har en Spil-id Konto, vil din spilgrænse fungere som en spilgrænse.  Så hvis du har sat en grænse på 500 kroner om dagen, kan du købe spil for maximalt 500 kroner om dagen.

Hvis du ønsker at ændre din grænse, skal du huske, at en nedsættelse af grænsen træder i kraft med det samme, mens en forhøjelse af grænsen først træder i kraft efter 24 timer.

 
Tilbage

Fik du besvaret dit spørgsmål?

Hjælp os med at blive bedre til næste gang.

Tak for dit svar. Vi er glade for din positive feedback.

Tak for dit svar. Det var ærgerligt at du ikke fandt det du søgte. Husk, at vi sidder klar til at hjælpe dig. Brug vores kontaktformular eller chatten i nederste højre hjørne af din skærm.