Tilbage

Hvad er Grand Slam 75 på Dantoto?

Hvad er Grand Slam 75 på Dantoto?

Find vinderne af syv forudbestemte løb med tre gevinstpuljer og med en garanteret gevinst til én vinderkupon.

Grand Slam 75 er et V75 spil der afvikles på søndage, men en højere rækkepris og hvor en enkelt vinder kupon med 7 rigtige er garanteret en gevinst på 15 million svenske kroner.

I Grand Slam 75 skal du finde vinderne af syv på forhånd udvalgte væddeløb, også kaldet afdelinger.

Mindste indskud er 1 kr. pr. kombination.

Antallet af kombinationer finder du ved at gange antallet af markeringer i samtlige 7 afdelinger. F.eks. (1 x 1 x 2 x 2 x 3 x 4 x 5 = 240 kombinationer.)

Der er udbetaling hvis man har 7, 6 eller 5 rigtige. Hvis ingen har 7 rigtige eller hvis gevinsten for 6 eller 5 rigtige ikke kommer over mindste udbetalingsbeløbet på 15 kroner, så går pengene videre til en Jackpot. Jackpot beløbet flyttes til det næstkommende Grand Slam 75 spil til gevinstpuljen for syv rigtige.

Hvis en af dine heste udgår, så får du en reservehest som erstatning. Enten vælger du selv dine reserver ved udfyldelse af kupon eller også indgår en reserve fra en reserveheste rækkefølge.

Det er IKKE muligt at lynkupon i Grand Slam 75.

På kuponerne skal feltet ’V75’ benyttes og så er det vigtigt at rækkeprisen er minimum 1 kr. og det er IKKE muligt at spille med til kun førstepræmiepulje. På internet og mobil vil spillet også være navngivet V75.

Maxgrænser for antal systemer

I V75-spillet har Sverige en grænse for hvor mange systemer der må indleveres pr. konto, bane og spilleform.

Der må maximalt indleveres 5.000 system i ét V75-spil. Spiller man et V75-spil for en rækkepris på 0,50 kr., så tæller det som 1 system. Men spiller man f.eks. til en rækkepris på 5 kr., så tæller det som 10 systemer.

Tilbage

Fik du besvaret dit spørgsmål?

Hjælp os med at blive til næste gang.

Tak for dit svar. Vi er glade for din positive feedback.

Tak for dit svar. Det var ærgerligt at du ikke fandt det du søgte. Husk, at vi sidder klar til at hjælpe dig. Brug vores kontaktformular eller chatten i nederste højre hjørne af din skærm.