Tilbage

Hvad er SUPER MILLIONÆRCHANCEN?

SUPER MILLIONÆRCHANCEN er en ekstra lodtrækning den sidste lørdag hver måned (umiddelbart efter Lotto trækningen) om 5 x 1 mio. kr. blandt månedens spillede Lotto rækker.

SUPER MILLIONÆRCHANCEN trækkes første gang lørdag d. 30. september 2023.

Hver gang man køber en Lotto kupon vil antallet af rækker tælle med som ekstra chancer i
SUPER MILLIONÆRCHANCEN.


Har man har købt 10 rækker til første Lotto trækning i måneden og 5 rækker til Lotto trækningen ugen efter, så har man 15 chancer til SUPER MILLIONÆRCHANCEN den sidste lørdag i måneden. Dvs. jo flere rækker man køber til trækningerne op til SUPER MILLIONÆRCHANEN, jo flere chancer får man.

Køber man en flerugers kupon, som har trækninger i 2 forskellige måneder, deltager man i  SUPER MILLIONÆRCHANCEN 2 måneder i træk.

Ligesom ved Det Store Jule Lotto i 2022 er det nu ekstra vigtigt, at Lotto spillerne med forhandlerkuponer gemmer deres kvittering til lodtrækningen i SUPER MILLIONÆRCHANCEN. Derfor vil der fremadrettet være fast information om at gemme sin kupon og der vil være angivet dato(er) for trækning i SUPER MILLIONÆRCHANCEN.
 
Tilbage

Fik du besvaret dit spørgsmål?

Hjælp os med at blive bedre til næste gang.

Tak for dit svar. Vi er glade for din positive feedback.

Tak for dit svar. Det var ærgerligt at du ikke fandt det du søgte. Husk, at vi sidder klar til at hjælpe dig. Brug vores kontaktformular eller chatten i nederste højre hjørne af din skærm.