Tilbage

Hvad er V86 på Dantoto?

Hvad er V86 på Dantoto?

Find vinderne af otte forudbestemte løb med tre gevinstpuljer for kun 25 øre pr. kombination.

I V86 skal du finde vinderne af otte på forhånd udvalgte væddeløb, også kaldet afdelinger.

Mindste indskud er 0,25 kr. pr. kombination.

Antallet af kombinationer finder du ved at gange antallet af markeringer i samtlige 8 afdelinger. F.eks. (1 x 1 x 1 x 2 x 2 x 3 x 4 x 5 = 240 kombinationer.)

Der er udbetaling hvis man har 8, 7 eller 6 rigtige. Hvis ingen har 8 rigtige eller hvis gevinsten for 7 eller 6 rigtige ikke kommer over mindste udbetalingsbeløbet på 15 kroner, så går pengene videre til en Jackpot. Jackpot beløbet flyttes til det kommende V86 spil til gevinstpuljen for otte rigtige.

Hvis en af dine heste udgår, så får du en reservehest som erstatning. Enten vælger du selv dine reserver ved udfyldelse af kupon eller også indgår en reserve fra en reserveheste rækkefølge.


Maxgrænser for antal systemer


I V86-spillet har Sverige en grænse for hvor mange systemer der må indleveres pr. konto, bane og spilleform.

Der må maximalt indleveres 5.000 system i ét V86-spil. Spiller man et V86-spil for en rækkepris på 0,25 kr., så tæller det som 1 system. Men spiller man f.eks. til en rækkepris på 1 kr., så tæller det som 2 systemer.

Tilbage

Fik du besvaret dit spørgsmål?

Hjælp os med at blive bedre til næste gang.

Tak for dit svar. Vi er glade for din positive feedback.

Tak for dit svar. Det var ærgerligt at du ikke fandt det du søgte. Husk, at vi sidder klar til at hjælpe dig. Brug vores kontaktformular eller chatten i nederste højre hjørne af din skærm.