Tilbage

Hvorfor er Tag Pengene ikke tilgængelig?


Det skyldes ofte at et eller flere af dine væddemål ikke er tilgængelig(e) på LIVE eller ikke er et tag pengene væddemål.
Åbning og lukning af Tag Pengene funktionen sker automatisk og kan derfor ikke ske ved henvendelse til Kundecentret. 


Pengesæk
Der skal være et tag pengene symbol ud for ALLE væddemål på din kupon. 
Har man 5 kampe på kuponen, hvor 4 har pengesækken og det sidste marked ikke har, så virker det ikke. Det vil aldrig blive synligt, heller ikke hvis spillet går hjem.


Skal kunne spilles Live
En anden ting, som er nødvendigt, er man skal kunne spille på præcist det samme live, som man har spillet på inden kampstart.
Så hvis man spiller på en favorit inden kampstart, og denne kommer foran 3-0, så giver de så lidt igen, at der ikke kan spilles på dem, og dermed fungerer tag pengene ikke.
Det kan også være en begivenhed, der gør at et væddemål midlertidigt er lukket for spil. Det kan være farlige angreb, dødbolde, andet kampafgørende eller manglende signal til kampen.

Bemærk at alle kampe skal være åbne samtidigt, så har du kombineret mange kampe, kan det være svært at tage pengene.
Du kan kontrollere dette ved at finde væddemålet under Live, og se om netop dit væddemål er åbent for spil.Hvis du placerer et væddemål med henblik på at benytte Tag Pengene, skal du være opmærksom på nedenstående punkter i vores spilleregler er gældende.

67. Danske Licens Spil forbeholder sig retten til at acceptere eller afvise enhver anmodning om eller accept af udbetaling af et Tag Pengene beløb. Danske Licens Spil forbeholder sig endvidere til enhver tid retten til at ændre, suspendere eller fjerne Tag Pengene funktionen for enkelte eller alle begivenheder, kampe eller markeder.

68. Danske Licens Spil kan ikke holdes ansvarlig, hvis fejl eller afbrydelser i det elektroniske system skulle medføre, at en anmodning om eller accept af udbetaling af Tag Pengene beløbet ikke kan gennemføres, eller at Tag Pengene funktionen ikke er tilgængelig for det pågældende spil.

 
Tilbage

Fik du besvaret dit spørgsmål?

Hjælp os med at blive bedre til næste gang.

Tak for dit svar. Vi er glade for din positive feedback.

Tak for dit svar. Det var ærgerligt at du ikke fandt det du søgte. Husk, at vi sidder klar til at hjælpe dig. Brug vores kontaktformular eller chatten i nederste højre hjørne af din skærm.