Spillemyndigheden
Sport & Casino
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Lotteri & Skrab
Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S, undtagen Klasselotteriet der udbydes af Klasselotteriet A/S.

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
  • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

    Læs mere
  • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

    Læs mere
  • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

    Læs mere
  • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

    Læs mere
Danske Spil
24.10.2023
Danske Spil: Usædvanligt lav tiltro til FC København
Der er tilsyneladende ikke den store opbakning til en dansk mirakel-sejr på Old Trafford i aften: ”Vores kunder vinder, hvis FC København taber," lyder meldingen fra Danske Spil.

Selv om danske fodboldhold ofte er underdogs, når de stiller op til kamp på nogle af fodboldens største og mest ikoniske adresser, så plejer man altid at kunne regne med de optimistiske tilhængere, som stædigt tror på miraklet.

Men noget tyder på, at der er længere mellem de optimistiske FC København-fans før holdets opgør mod Manchester United på Old Trafford. I hvert fald blandt kunderne hos Danske Spil. Det beretter oddssætter Peter Emmike Rasmussen.

”Det er sjældent, at vores kunder er SÅ enige i, at et dansk hold i dén grad er oppe mod overmagten i et europæisk opgør. Kun 15 procent af alle indskud er sat på dansk sejr. Der plejer altid at være en tendens til, at mange kunder spiller lidt mere med hjertet i de her europæiske opgør, hvor et dansk hold skal ud at kæmpe for de rød-hvide farver, men denne gang er tendensen klar: Vores kunder er helt med på, at FC København virkeligt skal bestige et bjerg, hvis de skal have noget med hjem fra Old Trafford,” siger oddssætteren.

Danskerne tror på storsejr
Og det er endda ikke nok, at kunderne mest tror på en sejr til United. De tror sågar også, at den bliver på flere mål:

”Hvis vi kun kigger på handicap-spillet, så er hele 90 procent af alle indskud lagt på, at Manchester United vinder med minimum to overskydende mål. Det er godt nok sjældent, at vi har set så skævt et indskud til fordel for ’det andet hold’, så det er nok ikke for meget at sige, at vores kunder vinder, hvis FC København taber,” siger han.

Det er naturligvis også værd at nævne, at der er godt med rødt og hvidt hos ’De Røde Djævle’ fra Manchester.

”Selv om vores kunder tilsyneladende ikke tror på en rigtig dansk sejr, så har de fint med tiltro til de små danske sejre i kampen. Danske Rasmus Højlund er således storfavoritten, når vores kunder skal pege på den United-spiller, der får lov at agere bøddel overfor FCK. Således er 90 procent af målscorer-spillene sat på, at Højlund scorer i kampen,” siger han.

Kampen Manchester United - FC København fløjtes i gang tirsdag aften kl. 21.00.