Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
  • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

    Læs mere
  • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

    Læs mere
  • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

    Læs mere
  • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

    Læs mere
Danske Spil
17.11.2023
Danske Spil: Faldende tiltro til landsholdet
Danmark er storfavoritter til at vinde landskampen på hjemmebane over Slovenien i aften – men hos Danske Spil kan de mærke, at danskernes tiltro til Hjulmands tropper er mindre, end den plejer at være.

Landskamp i Parken plejer at rime på klaphatte, rød-hvide briller og nærmest ubegrænset tiltro til en dansk hjemmesejr, men noget er ikke længere, som det plejer at være.

”Vi kan se på vores tal for, hvad danskerne spiller på, at tiltroen til Danmark er mindre, end den plejer at være. Det er som om, at der ikke længere er den helt samme tillid til, at Danmark nok skal vinde i sidste ende,” siger oddssætter hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen op til fredagens landskamp mod Slovenien.

”Faktisk tror 30 procent af vores kunder på sejr til Slovenien, og det tal er en hel del højere end til hjemmekampene mod for eksempel Kasakhstan og Nordirland, som man kan sammenligne aftenens modstander med,” siger oddssætteren, som peger på dels et par vigtige afbud, og dels landsholdets lidt svingende form som mulige årsager til den mindre opbakning.

”Selv om landsholdet normalt har meget, meget trofaste fans, så ser det faktisk ud til, at kombinationen af afbud fra Christian Eriksen, Rasmus Højlund, Simon Kjær med flere og så de mindre prangende præstationer af landsholdet på det seneste, har fået kunderne til i højere grad end normalt at spille på modstanderen,” siger han.

Selv om der er flere, der har spillet på udesejr, end der plejer at være til en hjemmekamp i Parken, så er der dog stadigvæk et flertal – lige nu 60 procent – som har spillet på hjemmesejr til Danmark.

Har du ikke billet til Parken, så kan du se EM-kvalifikationskampen Danmark-Slovenien i aften 20.45 på TV2.