Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
  • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

    Læs mere
  • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

    Læs mere
  • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

    Læs mere
  • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

    Læs mere
Danske Spil
01.02.2024
Fik mail fra Klasselotteriet om gevinst på 318.780 kroner: ”Så stod min verden ikke længere!”
Fik mail fra Klasselotteriet om gevinst på 318.780 kroner: ”Så stod min verden ikke længere!”
Nogle dage er bedre at modtage e-mails på end andre. En kvinde fra Djursland kom på lidt af en rutsjebanetur de fem dage midt på måneden, hvor Klasselotteriet sender besked til de 40.000 vindere af små og – ikke mindst - store præmier.

Midt i mængden af reklamer og uønskede spam-mails er det rart at tænke på, at man også stadig modtager positive mails af den slags, som man rigtigt gerne vil læse. Som for eksempel de vinder-mails, som Klasselotteriet sender ud fem dage i træk midt på måneden.

”Jeg glæder mig altid til den 15. i måneden. Så venter jeg spændt til mellem klokken ni og halv ti, hvor jeg ser, om der skulle tikke nogle mails ind til mig,” fortæller en kvinde fra Djursland, der i en årrække har spillet fast med i Klasselotteriet.

I sidste måned måtte hun i første omgang vente forgæves. Hverken den 15. eller 16., fik hun de ventede mails fra Klasselotteriet.

Men det fik hun til gengæld både den 17., 18. og 19.

”Den 17. tikkede tre mails ind til mig. De var på 285 kroner stykket. Så kom vi til den 18. og der vandt jeg 1.560 kroner. Den 19. kiggede jeg i min indbakke, men der var ingen nye mails…” siger kvinden og holder en lille kunstpause, som en tryllekunstner før sit glansnummer:

”Pokkers også! tænkte jeg og scrollede op igen, og så var indbakken lige blevet opdateret og jeg kunne læse teksten: ”Tillykke, du har vundet 318.780 kroner” og så stod min verden ikke længere!” fortæller kvinden med en glad og smittende latter.

Kvinden har spillet med siden oktober 2018, selv om hendes mand dengang sagde til hende, at det var penge ud ad vinduet. Det siger han nok ikke mere.

”Han sagde, det var spild af penge at begynde på sådan noget, men jeg synes, at der skal være lidt kolorit på livet. Og jeg synes faktisk, at bare de der smågevinster, det er kolorit på livet. Og så 318.780 kroner! DET er kolorit på tilværelsen,” siger kvinden og griner igen.

De mange penge er god timing lige op til den søde juletid.

”Min mand sagde, at vi aldrig ville vinde noget, men nu kan jeg sige: Der kan du bare se! Og så endda lige op til jul! Der bliver nok lidt ekstra store julegaver i år,” fortæller kvinden og tilføjer, at hun også allerede har planer for resten af gevinsten.

”Vi kan godt lide at rejse, så det kommer vi til i det nye år. Jeg tror også, at vi skal afdrage godt på gælden, og så kan jeg godt lidt at gå med både livrem og seler, så der kommer nok også til at skulle stå lidt i banken,” siger hun.

Om Klasselotteriet

Klasselotteriet har leveret vinderglæde siden 1753 - det er der ikke mange, der kan prale af. Dermed har lotteriet i flere hundrede år skabt vinderglæde for millioner af danskere og er stadig en af danskernes foretrukne kilder til drømme, underholdning og gevinster, der kan forsøde tilværelsen.

Hver måned findes der således 40.000 vindere, der får del i gevinstpuljen på 52 mio. kr. Man kan blande sine lodder selv eller vælge en pakke med 4 lodder og få 88% i årlig vinderchance.