Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
12.02.2024
Tjek din kupon: Her blev millionerne vundet i Lotto i weekenden
Tjek din kupon: Her blev millionerne vundet i Lotto i weekenden
Mens ungerne rendte rundt som prinsesser og superhelte og slog katten af tønden – så kunne to heldige danskere passende klæde sig ud som nyslåede millionærer til fastelavn: De vandt begge 1.000.000 i Lotto.

En million kroner. Helt skattefrit, lige ind på kontoen.

Sådan kan to heldige danskere sige til sig selv i dag. De var nemlig heldige og vandt ekstratrækningen Millionærchancen efter den ordinære trækning i Lotto lørdag aften – og dermed vandt de hver især 1.000.000 kroner. Eller.. rettere, så kan den ene af vinderne glæde sig, den anden ved det måske ikke engang endnu. Måske er det dig – så tag lige og tjek din kupon igen.

Det gælder især, hvis du spillede en kupon med 10 rækker i Meny i Bagsværd.

For det var her, den ene – uafhentede - million blev vundet.

Den anden million-gevinst gik til en heldig kunde fra Vejle Kommune, der havde spillet med via sin mobil, så her går pengene ind på kontoen helt af sig selv.

”Her fra Danske Spil skal der lyde et kæmpestort tillykke til ugens heldige vindere. Vi synes, det er en fest hver gang, at en dansker vinder i vores lotterier, også selvom det sker hver eneste uge hele året rundt,” siger fra Malene Mølgaard, der er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto.

Mens der var to heldige vindere af Millinærchancen, så var der for anden uge i træk ingen vindere af førstepræmien: Ingen fik syv rigtige, og det betyder, at førstepræmiepuljen næste lørdag er helt oppe på 12 millioner kroner. Det er nok også værd at tage med.

Vindertal, Lotto 10.februar

4, 13, 15, 18, 20, 22, 32

Tillægstal, Lotto 10.februar

17

Om Lotto
Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.

Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.

Om Millionærchancen
Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.