Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S, undtagen Klasselotteriet der udbydes af det Danske Klasselotteri A/S.

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
17.02.2024
Danskerne har allerede fundet vinderen af aftenens Melodi Grand Prix
Danskerne har allerede fundet vinderen af aftenens Melodi Grand Prix
Selvom showet først er lørdag aften, kan man allerede nu i Danske Spils data se, hvem danskerne tror mest på. Og her er SABA MGP-folkets klokkeklare favorit.

I aften kåres Danmarks bud på den sang, der skal tage kampen op med de andre nationer ved Eurovision. Spændingen er til at tage og føle på, og inden stemmerne falder til showet, har man hos Danske Spil været i data og undersøge, om danskerne har en favorit.

”Næsten halvdelen af danskerne tror på SABA som vinder af det danske Melodi Grand Prix, så hun er klar og overvældende favorit i danskernes øjne. SABA har også været vores favorit helt fra starten, så danskerne og Danske Spil er helt enige om aftenens udfald. Slaget kommer til at stå mellem SABA og Aura - og jeg vil blive overrasket, hvis det bliver en helt tredje, der løber med sejren” siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter og MGP-ekspert hos Danske Spil.

Podiet er klart
Efter SABA ligger danskernes tro hos Aura med 25% og Basim med 13%, og i og med, at det også er Danske Spils rangering af podiepladserne, tegner der sig et ret klart billede af aftenens afstemning.

”Aura og Basim er kendte ansigter i forvejen, og har, udover en god portion erfaring, nogle solide sange med sig ind på scenen. Men der er i år ingen over eller ved siden af SABA, som har et internationalt snit i sin musik og stemme, som betyder, at hun er favorit i aften – og meget vel kan ske at blande sig i toppen, når konkurrencen skærpes til det gigantiske, internationale Eurovision-show til maj,” siger Peter Emmike Rasmussen.

Melodi Grand Prix vises på DR1 fra kl. 20.00.