Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S, undtagen Klasselotteriet der udbydes af det Danske Klasselotteri A/S.

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
28.02.2024
Vinder 850.030 kroner i Klasselotteriet og kan endelig gøre gammelt regnskab op
Vinder 850.030 kroner i Klasselotteriet og kan endelig gøre gammelt regnskab op
Et ældre ægtepar fra hovedstaden vil bruge kæmpegevinst fra Klasselotteriet på at rejse: Den første ferietur skal råde bod på noget, som manden for over 20 år siden blev snydt for.

Rigtigt gode ferierejser kan byde på oplevelser, man aldrig glemmer.

Men det sker også, at det, der for alvor brænder sig fast i hukommelsen, er de oplevelser, som man IKKE får. Sådan er det gået for en pensionist fra hovedstaden, som stadig husker en over 20 år gammel Italiensrejse for noget, han slet ikke fik lov at se.

Derfor var manden slet ikke i tvivl om, hvad han som det første skulle bruge en del af pengene på, da han vandt 850.030 kroner i Klasselotteriet: En ferierejse for ham og konen til Rom, hvor manden har et åbent regnskab at gøre op.

”Vi har været i Rom før, men det er i hvert fald 20 år siden. Vi var kørt derned i bil og boede ude ved kysten, og så var vi taget ind til Rom på en endagstur for at besøge Peterskirken. Men jeg havde kun shorts på, så jeg måtte ikke komme ind. Så måtte jeg pænt stå og vente udenfor, mens min kone var indenfor,” fortæller manden, som glæder sig til ved selvsyn at se, om konen i alle årene har haft ret, når hun har fortalt ham om den storslåede kirkes indre.

”Vi har talt om det i flere år, at vi skulle se at komme tilbage, og nu har vi så købt en rejse. Dengang for over 20 år siden kunne jeg da godt se udefra, at Peterskirken er stor, men altså, jaja, vi har været inde i ret mange ret store kirker rundtomkring i Europa, såeh…” siger manden og lyder en lille smule skeptisk.

Udover turen til Rom, planlægger parret også flere andre rejser, men de er ikke lagt i kalenderen endnu.

”Hvis vi havde vundet for mange år siden, så havde der været flere ting, vi manglede, men det gør vi ikke nu. Og at gå ud og købe noget nyt i stedet for gamle ting, vi har i forvejen, det er jo vanvittigt, synes jeg. Så hellere bruge dem på rejser. Og så gør det jo ikke spor, hvis der er noget tilbage til børnene, når vi stiller træskoene,” siger han med et grin.

Om Klasselotteriet

Klasselotteriet har leveret vinderglæde siden 1753 - det er der ikke mange, der kan prale af. Dermed har lotteriet i flere hundrede år skabt vinderglæde for millioner af danskere og er stadig en af danskernes foretrukne kilder til drømme, underholdning og gevinster, der kan forsøde tilværelsen.

Hver måned findes der således 40.000 vindere, der får del i gevinstpuljen på 52 mio. kr. Man kan blande sine lodder selv eller vælge en pakke med 4 lodder og få 88% i årlig vinderchance.