Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
11.03.2024
Solen har i weekenden skinnet på tre nye millionærer fra Danske Spil – se, hvor de er fra
Solen har i weekenden skinnet på tre nye millionærer fra Danske Spil – se, hvor de er fra
Solen skinner altid på en vinder, og det gjorde den også i weekenden, hvor Lottos Millionærchancen sendte et par millioner til to heldige fynboer. Fredag sendte Eurojackpot hele 2.389.534 kroner til en heldig dansker fra Bagsværd.

Det har været en solrig forårsweekend, men for tre heldige danskere var det ikke kun solen, der varmede behageligt. Tre steder i landet sidder nemlig heldige Lotto og Eurojackpot spillere, som i weekenden ramte plet med deres kuponer.

Weekendens første heldige dansker har spillet med i fredagens trækning af Eurojackpot på en kupon, som er købt i Meny i Bagsværd. Den glade vinder har endnu ikke meldt sig hos Danske Spil, så hvis du kender en, der spiller Eurojackpot i Bagsværd, så prik lige til ham eller hende, så pengene kan blive udbetalt.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Når man vinder et stort beløb hos os, står vores særlige rådgivere klar til at sikre, at man får en god start på det nye kapitel i tilværelsen som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto og Eurojackpot.

Hele tre nyklækkede millionærer

Vinderen fra Bagsværd er dog ikke den eneste vinder, som fik lidt solfregner i weekenden.

For som sædvanligt blev der udtrukket to nye millionærer ved ekstratrækningen 'Millionærchancen'. Millionærchancen garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kr. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige af ugens spillede rækker – uanset om der er gevinst på rækken. Og aftenens to vindere af Millionærchancen har denne gang to ting til fælles: De har begge spillet med via deres mobiltelefoner, og de kommer begge to fra Fyn.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle tre et kæmpestort tillykke.

Eurojackpot Vindertal, 8. marts:

2,11,17, 23, 49

Eurojackpot, stjernetal, 8. marts:

4, 12

Om Eurojackpot

Eurojackpot er lotteriet med de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.

Om Millionærchancen

Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.