Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
12.03.2024
Vinder 32 millioner i Eurojackpot – fordi ungerne ville se Gurli Gris
Vinder 32 millioner i Eurojackpot – fordi ungerne ville se Gurli Gris
En mand fra Gentofte kan takke sine morgenfriske børn for, at han fik spillet med i Eurojackpot – og så vandt han hele 32.596.880 kroner.

De fleste småbørnsforældre kender følelsen, når ungerne igen står aaalt for tidligt op i weekenden – det kan godt være en træls oplevelse. Men som en mand fra Gentofte kan berette, så kan det også være det stik modsatte.

”De der weekendmorgener, der er så hårde, fordi man godt vil sove længe… I hverdagen kan man ikke få ungerne ud ad sengen, men i weekenden står de alt for tidligt op, og så er det jo den der sædvanlige kamp om, hvem der tager den, ikke? Så sidder man der i underbukser på sofaen og er træt. Og så vinder man lige 32,6 millioner,” fortæller manden fra Gentofte med et grin.

Han forklarer, at han kun spiller Lotto og Eurojackpot en gang imellem, så det er ikke noget, der sker hver uge. Men da han for nyligt så, at der var hele 750.000.000 kroner i førstepræmiepuljen i Eurojackpot valgte han at spille med via sin mobiltelefon. Og glemte så ellers alt om det, indtil han blev tvunget ud af dynerne af børnene, som ville tidligt op for at se morgen-tv for at fejre, at det var weekend.

”Og det var heldigt – for så sidder jeg der tidligt søndag morgen klokken syv og stener med min mobiltelefon, og så ser jeg, at min betaling ikke er gået igennem, så jeg har ikke spillet Eurojackpot, som jeg troede. Jeg havde penge på kontoen, men jeg havde ikke fået trykket på ’spil’. Hvis jeg ikke havde sat mig der i sofaen lige der…” siger manden og tager en dyb indånding.

”Jeg har tænkt virkelig meget over de her små ting, der gik forud for, at jeg i det sekund sad og trykkede på mobilen, så de her tal blev dannet. Tænk nu, hvis ungerne ikke var vågnet før en vis herre fik sko på for at se Gurli Gris. Så havde jeg jo ikke vundet noget!” siger manden.

"Sportens år”

Men det gjorde de, og det gjorde han.

De mange millioner kommer ikke til at ændre hverdagen, siger manden:

”Vores hverdag kommer ikke til at blive ændret. Jeg har et godt job, jeg kan lide. Og det har min kæreste også,” siger han.

En del af gevinsten kommer dog til at gå til det, som manden kalder ’sportens år.

”Der er jo både fodbold-EM i Tyskland og der er OL i Paris. Vi har blandt andet billetter til 100 meter-finalen, og det er jo noget, som man normalt kun kan drømme om. Billetterne har kostet mig 100.000 kroner i alt, men det er jo sådan nogle ting vi nu kan gøre. Vi har også planlagt en tur til New York, hvor vi virkeligt skal give den gas rent shoppemæssigt. Jeg har talt med banken og fået udvidet kreditgrænsen på Mastercardet,” siger han.

Både sports- og shopperejser bliver i øvrigt uden børn, så han og kæresten kan få lov at sove længe. Også i weekenden.

Om Eurojackpot

Eurojackpot er lotteriet med de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.