Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
15.03.2024
Gruppepres: Danske Spil forudser overlevelseskamp for grupperne i X Factor
Gruppepres: Danske Spil forudser overlevelseskamp for grupperne i X Factor
Alle tre grupper er stadig med i årets X Factor, men det bliver der ændret på i denne uge – det forudser Danske Spils X Factor-ekspert: ”Man kan nærmest sige, at der er et kæmpe gruppepres, og vi tror, at en af grupperne bukker under for det i aften.”

”Fredag aften går det ud over en af grupperne.”

Sådan lyder forudsigelsen fra Danske Spils oddssætter og X Factor-ekspert, Mathias Reimer Larsen.

”Indtil videre er det kun solister, der har sagt farvel til showet, men nu går den altså ikke længere for grupperne. Vi forudser en tæt og spændende duel mellem KAOS og Cyklus i farezonen, og så tror vi nok, at Cyklus må sige farvel,” siger oddssætteren.

Men det sagde han på den anden side også i sidste uge…

”Ja ok. I sidste uge forudsagde vi jo også, at Cyklus måtte sige farvel, men så overraskede de bare alle og enhver – eller i hvert fald os hos Danske Spil - med en superflot performance. Overraskende, men i virkeligheden også ret fedt, for det viser jo bare, at showet lever, og at en god præstation på aftenen kan gøre hele forskellen. Det er også derfor, at vi hos Danske Spil er på hårdt arbejde fredag aften, hvor vi sidder og følger showet tæt, og hvor oddsene kan hoppe og danse i takt til musikken og præstationerne på scenen,” siger han.

Med hensyn til favoritværdigheden i toppen, så er der ikke sket det store siden sidste uges udsendelse.

”Der er status quo blandt de bedste, som vi ser det. Vi vurderer stadig, at der er en klar top-3 med Christian Oprea, Selmani og Helene Frank, som simpelthen er et niveau over resten af feltet. Det regner vi ikke med, at der bliver pillet ved på fredag. Medmindre der pludselig sker noget helt uventet på scenen – og der må vi jo bare vente og se,” siger Mathias Reimer Larsen.

X Factor kan følges på TV2 fra klokken 20.00.