Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
18.03.2024
To nye millionærer i weekenden – her bor de
To nye millionærer i weekenden – her bor de
To gange 1.000.000 kroner landede i weekenden hos to heldige danskere: Den ene million blev vundet i Østjylland, den anden blev vundet i Københavns Nordvest-kvarter.

Alle dem, der spiller Lotto går rundt og drømmer om den store gevinst – for to heldige danskere blev drømmen til virkelighed i weekenden. De havde begge spillet Lotto og var så heldige, at de blev udtrukket som vindere i ekstratrækningen Millionærchancen.

Den ene million blev vundet af en dansker i Østjylland, der havde spillet med via sit PLUS-abonnement, så her går pengene helt automatisk ind på kontoen inden længe.

Men det sker ikke for den anden vinder: Den anden million blev nemlig vundet via en kupon købt i Kiosk 73 på Mågevej i Københavns Nordvest-kvarter - og her har Danske Spil endnu ikke hørt fra vinderen, så husk liiige at kigge efter, hvis du har en Lotto-kupon købt i København NV. Den kan være en million værd.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Når man vinder et stort beløb hos os, står vores særlige rådgivere klar til at sikre, at man får en god start på det nye kapitel i tilværelsen som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Lotto og Eurojackpot.

Mens der trods alt blev uddelt millioner til et par heldige danskere, så var der for anden uge i træk ingen, der ramte førstepræmien og de syv rigtige i Lotto, og det betyder, at der i næste uge er dobbelt jackpot, når der er hele 12 millioner i førstepræmiepuljen.

Lotto, vindertal 16. marts

5, 6, 8, 12, 27, 28, 31

Lotto, tillægstal 16. marts

26

Om Millionærchancen

Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.