Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
19.03.2024
Disse spillere er stensikre på at komme med til EM: Danske Spil lukker for spil på over halvdelen af landsholdet
Disse spillere er stensikre på at komme med til EM: Danske Spil lukker for spil på over halvdelen af landsholdet
Danske Spil er så sikre på de fleste af navnene i Kasper Hjulmands EM-trup, at de lukker for spil på de 15 mest oplagte kandidater: ”Lige så sikre på at være med i Tyskland til sommer som sauerkraut, lederhosen, bier-vom-fass og Bundesliga-hår,” siger Danske Spils fodbold-ekspert.

Hvis du klikker ind på Danske Spils hjemmeside for at gætte med på, hvilke spillere, Kasper Hjulmand udtager til den endelige EM-trup til sommerens EM i Tyskland – så er der en lang række helt oplagte spillere, som du slet ikke kan gætte på… Schmeichel, Kjær, Eriksen, Højbjerg og Højlund er for eksempel ikke at finde på listen hos Danske Spil.

Årsagen er simpelthen, at Danske Spil vurderer, at spillerne er så sikre på udtagelsen, at det ikke giver mening at sætte odds på.

”Kasper Hjulmand stoler på sine spillere, og derfor er disse spillere så sikre på deres EM-plads, at hverken manglende spilletid, formdyk, småskavanker, you name it, kan få Kasper Hjulmand til at droppe dem: Kun alvorlige skader kan forhindre dem i at komme med til EM,” siger oddssætter Mathias Reimer Larsen, som forklarer:

”Hvis vi åbnede for spil på dem lige nu, så ville vi være nødt til at sætte odds så lavt, at ingen af vores kunder ville finde det interessant, og derfor har vi taget konsekvensen og lukket for spillet. Hvis de undgår alvorlige skader, så er de simpelthen lige så sikre på at være med i Tyskland til sommer som sauerkraut, lederhosen, bier-vom-fass og Bundesliga-hår.”

Listen over spillere, der er MEGET sikre på deres EM-billetter – og som du derfor ikke kan gætte på hos Danske Spil.

Kasper Schmeichel, Andreas Christensen, Joachim Andersen, Simon Kjær, Victor Kristiansen, Joakim Mæhle, Pierre-Emile Højbjerg, Christian Nørgaard, Mathias Jensen, Christian Eriksen, Andreas Skov Olsen, Rasmus Højlund, Jonas Wind, Kasper Dolberg, Yussuf Poulsen.