Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
21.03.2024
Vestjyde prøver Klasselotteriet og vinder en halv million kroner: ”Vi er på en lyserød sky”
Vestjyde prøver Klasselotteriet og vinder en halv million kroner: ”Vi er på en lyserød sky”
Efter mange år uden de store gevinster i Lotto valgte mand fra Vestjylland at skifte til Klasselotteriet – det kom han ikke til at fortryde.

Det er næsten dilemmaet om de to køer i supermarkedet om igen: Skal man blive stående i den langsomme kø, eller skal man skifte over i den, der ser ud til at være hurtigere?

En midaldrende mand fra det vestligste Jylland valgte at ’skifte kø’, da den, han stod i, var ’for langsom’.

”Vi havde længe kørt med kuponer fra Lotto, hvor pengene bliver trukket automatisk fra kontoen. Men vi vandt ikke så meget, så vi valgte i stedet at prøve lykken med et lod i Klasselotteriet, og det var et godt skifte lige i det her tilfælde,” fortæller manden og fortsætter:

”For så her lørdag morgen kom der en mail om, at jeg havde vundet. Jeg troede ikke rigtigt på det, da jeg så beløbet. Jeg troede, at det var fup. Men da jeg så ringede ind til Klasselotteriet, sagde de, at den var god nok.”

Det må man sige: Mandens nummer i Klasselotteriet var nemlig blevet trukket ud og han kan derfor glæde sig over at modtage hele 531.280 kroner.

”Det var da dejligt! Vi er på en lyserød sky. Halvdelen af gevinsten har vi allerede brugt på en ny bil, og så har vi også inviteret børn og børnebørn ud at spise. De var simpelthen så glade på vores vegne, da de fik at vide, at vi havde vundet, så det var dejligt. Jeg regner bestemt med, at de penge nok skal få ben at gå på, så inden vi får set os om, så er de nok væk. Men så har vi da haft den fornøjelse,” siger manden, som ellers ikke har været vant til at vinde store gevinster.

”Nej, vi har altid været uheldige med sådan noget, men nu beholder vi det her lod. Det vil vi ikke af med: Nu bliver jeg stående i den her kø,” siger manden.

Om Klasselotteriet

Klasselotteriet har leveret vinderglæde siden 1753 - det er der ikke mange, der kan prale af. Dermed har lotteriet i flere hundrede år skabt vinderglæde for millioner af danskere og er stadig en af danskernes foretrukne kilder til drømme, underholdning og gevinster, der kan forsøde tilværelsen.

Hver måned findes der således 40.000 vindere, der får del i gevinstpuljen på 52 mio. kr. Man kan blande sine lodder selv eller vælge en pakke med 4 lodder og få 88% i årlig vinderchance.