Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
09.03.2024
Tre gode midtjyske kollegaer deler gevinst på 1.000.000 fra Lotto
Tre gode midtjyske kollegaer deler gevinst på 1.000.000 fra Lotto
Køkken, rejser og jagttøj: Tre gode kolleger har vidt forskellige planer for at bruge gevinsten fra deres fælles Lotto kupon.

Humøret er nok ekstra højt i et hjørne af kantinen på en større midtjysk virksomhed i disse dage: Tre gode kollegaer var nemlig for ganske nyligt heldige med deres fælles Lotto kupon.

”Min kollega ringede og fortalte, at vi havde vundet en million, og jeg svarede bare ’HVAD har vi vundet?’ Det blev vi godt nok overraskede over, for vi regnede jo ikke med det,” mindes den ene af vinderne, en mand fra Holstebro Kommune, med et grin.

Trioen har spillet sammen ganske længe, men aldrig vundet mere end smågevinster, før altså nu, hvor kuponen blev trukket ud via Millionærchancen: Og så stod der pludselig en million på kontoen.

Pengene er allerede fordelt i tre lige store bunker, og mens kollegaerne blandt andet har planer om et nyt køkken og dyre rejser med vennerne, så ved manden fra Holstebro Kommune godt, hvad han skal bruge pengene til.

En stor del af dem er nemlig allerede solidt øremærkede på hjemmefronten:

”Ja, jeg har nogle børn, der er på vej på efterskole. Og så er de penge ligesom brugt!” siger han med et stort grin. Pengene til efterskolen var dog allerede brugt på forhånd, så gevinsten giver overskud til andre, måske ikke helt så essentielle indkøb.

”Nu er det ikke mig, der er finansminister, men jeg har da købt en ny kikkert til min jagtriffel og et nyt sæt jagttøj. Og så har jeg sagt til min kone og til børnene, at de skal gå ned og købe noget tøj,” fortæller han.

”Den yngste derhjemme troede vist, at vi var millionærer, og så kunne vi købe en ny bil og ditten og datten, men så vendte fornuften tilbage, for nej. Vi ER jo ikke helt millionærer, fordi vi skal dele gevinsten, men det er da stadig mange penge,” siger manden.

Om Millionærchancen

Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover så trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.