Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
10.04.2024
Ville afmelde sine lodder i Klasselotteriet: Så vandt hun 531.280 kroner!
Ville afmelde sine lodder i Klasselotteriet: Så vandt hun 531.280 kroner!
En midaldrende kvinde fra Nordsjælland var så træt af, at hun aldrig vandt i Klasselotteriet, at hun ville afmelde sine lodder. Så fik hun en e-mail, der fik hende på andre tanker.

Timingen var helt perfekt, da en kvinde fra Nordsjælland valgte lige at tage en måned mere med Klasselotteriet.

”Jeg havde besluttet, at jeg ville droppe mine lodder. Jeg har spillet med i halvandet til to år, men jeg synes aldrig, at jeg vandt noget, men så tikkede der lige en mail ind med besked om, at jeg havde vundet. Jeg åbnede den ikke med det samme, for jeg tænkte, at det bare var 280 kroner…” fortæller kvinden.

Da hun alligevel åbnede mailen blev hun noget overrasket. For det VAR faktisk 280 kroner og derudover også lige 531.000 kroner.

Det var så stort et beløb, at kvinden ikke vidste, hvad hun skulle gøre med dem. Og det ved hun stadig ikke.

”Jeg er nok en forsigtig-per, så jeg har ikke helt styr på, hvad skal jeg bruge pengene på. Indtil videre kommer de nok bare til at stå og kigge inde på kontoen, men så kan man jo gøre nogle ting. Man kan for eksempel købe en ny keramikkop på en helt almindelig onsdag,” siger hun og bryder ud i latter.

”Jeg kan godt høre, at det er lidt kikset. Jeg har altid selv været lidt irriteret på dem, der vinder tre millioner og så bare køber en cykel. Nej, kom nu ind i kampen for pokker da! Og nu står jeg selv her,” siger hun, før hun med et nyt grin afslører, hvad hun var ved at gøre for lidt siden.

”Jamen jeg stod faktisk og var ved at købe en ny keramikkop. Men så ringede du, og så tænkte jeg: Arh, den står der også næste gang jeg kommer forbi butikken. Nu må jeg nøjes med at gå ned i tekøkkenet på mit arbejde og finder mig en lånekop til min kaffe, og så må jeg tage forbi den butik på et andet tidspunkt,” fortæller hun.

Derudover har hun endnu ikke de store planer om at bruge pengene. Ikke på sig selv, i hvert fald.

”Men måske kan min søde datter og svigersøn forvente at få noget stort. Det er dejligt at kunne hjælpe nogle andre! Og så køber jeg måske et par keramikkopper til mig selv,” siger hun.

Nogle af pengene går helt sikkert også til at forny lodsedlerne:

”Dem afmelder jeg ikke. Jeg tænker, at de nok får lov at køre videre.”

Om Klasselotteriet

Klasselotteriet har leveret vinderglæde siden 1753 - det er der ikke mange, der kan prale af. Dermed har lotteriet i flere hundrede år skabt vinderglæde for millioner af danskere og er stadig en af danskernes foretrukne kilder til drømme, underholdning og gevinster, der kan forsøde tilværelsen.

Hver måned findes der således 40.000 vindere, der får del i gevinstpuljen på 52 mio. kr. Man kan blande sine lodder selv eller vælge en pakke med 4 lodder og få 88% i årlig vinderchance.