Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
02.04.2024
Blandede følelser: OB-fan vinder 400.000 kroner midt i OB-nederlag
Blandede følelser: OB-fan vinder 400.000 kroner midt i OB-nederlag
Midt i en Superligakampe blev en fynbo så træt af OB’s præstationer på banen, at han i stedet loggede på mobilen og købte et Quick-skrabelod: Og så blev det pludselig en meget bedre dag for fynboen. Selv om OB stadig tabte.

Det er ikke altid let at være fodboldfan, og der kan godt være langt mellem sejrene og de muntre øjeblikke. Det gælder også for folk, der holder med den fynske fodboldstolthed OB.

Men så kan man jo gribe til andre former for underholdning, ligesom en fynbo gjorde for nyligt, da OB havde en mindre heldig dag mod Brøndby.

”Det var søndag eftermiddag for et par uger siden. Jeg sad og så en Superligakamp. OB mod Brøndby. Der, hvor ’striwerne’ kom bagud med 0-2, inden der var gået 10 minutter. De spillede rannok ik’ ret godt,” fortæller en midaldrende mand fra det fynske – på syngende fynsk, selvfølgelig.

Han fortæller videre, at han for at få noget andet at kigge på, loggede ind på Danske Spils app på mobilen og købte et online-skrabelod, og så flyttede fokus sig fra OB’s ikke helt så gode form. Han valgte at prøve det Quick-spil, der hedder 'Guldåren', og det viste sig at være en fin idé. 

”Først kom der alle de her lanterner, så stod der ’bonuspil’, og så kunne jeg godt se, at der var frygteligt mange af de der lyserøde diamanter oveni hinanden, og så begyndte det ellers at tælle op på skærmen med hvor mange penge, jeg havde vundet,” fortæller manden, som næsten ikke kunne tro sit eget held, da tælleren først stoppede på 400.040 kroner.

”Jeg sagde til min kone, at jeg lige havde vundet 400.000 kroner, men det troede hun ikke på, men så kunne vi jo se oppe i hjørnet af skærmen, at det var rigtigt! Så flyttede jeg 395.000 kroner over på min bankkonto, og så kunne jeg jo se, at den var god nok!” fortæller manden med et stort grin. Han kan stadig ikke lade være med at grine, når han tænker på oplevelsen:

”Jamen, man kan jo næsten ikke andet, jo! Hahaha. Man bliver altså helt varm og glad indeni, når man sådan vinder 400.000 kroner. Det er fantastisk,” fortæller han – og indrømmer med et stort smil, at det ikke altid er en lige så varm og glad følelse, han får, når han som fan følger sit hold i Superligaen.

”Nej, jeg holder jo stadigvæk med OB, hehe. Man bliver jo af og til skuffet, selvom det da var lidt opløftende at se dem mod AGF,” siger han og fortsætter:

”Jeg går endnu og tænker over, hvad jeg skal bruge pengene til. Hvis man nu kunne købe en god spiller til OB… men de gode spillere får jo så høje lønninger, så der ville pengene hurtigt være væk…” spekulerer han.

Om Quick

Quick er Danske Spils navn for de populære skrabelodder, som danskerne har kunnet købe siden 1992. Quick tilbyder spil af mange slags og størrelser - og med både mindre og store præmier på spil. Et af de mest populære Quick-skrabelodder er den klassiske røde skrabejulekalender, som er blevet en fast juletradition for over 2 millioner danskere. Man kan også skrabe alle Quick-skrabelodderne online på danskespil.dk.