Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
20.04.2024
Fejrede milliongevinst med tilbuds-hotdogs på grillen
Fejrede milliongevinst med tilbuds-hotdogs på grillen
Bare fordi man har vundet en million kroner i Lotto, kan man jo stadig godt sætte pris på et godt tilbud. Det viste en heldig nordjyde, da han skulle fejre, at han havde vundet en skattefri million i Lotto.

Hvordan ville du fejre det, hvis du vandt den store gevinst i Lotto?

En nordjyde med fødderne solidt plantet i den nordjyske muld valgte for nyligt at fejre sin nyvundne status som millionær med et godt tilbud. Hverken han eller konen kunne samle sig om madlavningen – de havde lige opdaget, at deres Lotto-kupon var 1.000.000 kroner værd, og så var det pludselig svært at følge en simpel opskrift.

”Sovsen nåede i hvert fald at blive tyk, inden hun var færdig med at røre, og så sagde jeg: ’De har billige hotdogs nede på grillen.’ De kostede tyve kroner stykket, de plejer ellers at koste noget mere, og så skulle vi da have en hotdog, nu de var på tilbud,” fortæller manden. Og konen var med på den:

”Ja, hun ville have en med svøb, ’når det nu skulle være’,” fortæller manden.

Det lyder måske som en meget beskeden fejring, men manden understreger, at de skam begge er rigtigt glade.

”Vi er oppe at køre. Begge to. Ja, for Søren,” siger han og fortæller, at en række af naboerne og de andre i byen godt ved, at parret har vundet en million, og at folk er rigtigt glade på deres vegne.

”Der er da enkelte, der godt ved det, men det er jo ikke noget, vi går og snakker om, men vi får måske lige et anerkendende nik, når vi møder dem,” beretter han og tilføjer og at parret så småt er gået i gang med at planlægge, hvad de mange penge skal bruges på.

”Vi tænker, at vores børn skal have lidt, og så har vi snakket om at invitere familien med på en stor rejse til næste forår. Det havde vi faktisk snakket om allerede inden vi vandt, så jow: Det bliver nok noget med, at vi skal ud at rejse lidt ekstra. Og så kan det også godt være, at vi skal have en ny bil om tre-fire år, men det skal jeg nok lige forhandle lidt om,” siger han.

Om Lotto

Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.
Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kroner.
Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen - som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.