Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
24.04.2024
”Det er ikke en million milliard, men det er stadig fantastisk!”
”Det er ikke en million milliard, men det er stadig fantastisk!”
Mand fra Valby vinder 100.000 kroner på Quick via Danske Spils hjemmeside. Nu planlægger han at forkæle sig selv med ekstra luksus, mad og hygge.

Selv om man sidder godt i det, så kan man altid komme til at sidde lidt mere behageligt.

Det gælder også for en mand fra Valby, som for nyligt vandt 100.000 skattefri kroner på Quick-spillet ’Guldåren’ på danskespil.dk. Han overvejer at bruge pengene på at opgradere sin sidde-situation hjemme i dagligstuen.

”Jeg tror, jeg vil bruge gevinsten på noget ferie. Og måske på en sofa,” fortæller manden, som tilføjer, at gevinsten ellers mest skal gå til lidt ekstra luksus i hverdagen.

”Jeg har et godt job, jeg mangler ikke noget her i livet. Eller… jeg vil da ikke sige, at jeg har penge nok, hvem vil det? Men jeg lider ingen nød. Nu tror jeg, at jeg vil bruge gevinsten på at forkæle mig selv med noget ekstra god mad og lidt ekstra hygge,” siger han.

Derudover har han ikke planer om at straks at suse ud for at bruge hele gevinsten.

”Jeg plejer at gå stille med dørene, og jeg plejer at være ret god til at passe på mine penge. Jeg har det økonomisk set udmærket, men det er da helt klart en rar følelse at vinde så mange penge. Det er ikke en million milliard, men det er stadig fantastisk, og hvis jeg vidste, hvordan jeg gjorde, så ville jeg gøre det hver dag!”

Om Quick

Quick er Danske Spils navn for de populære skrabelodder, som danskerne har kunnet købe siden 1992. Quick tilbyder spil af mange slags og størrelser - og med både mindre og store præmier på spil. Et af de mest populære Quick-skrabelodder er den klassiske røde skrabejulekalender, som er blevet en fast juletradition for over 2 millioner danskere. Man kan også skrabe alle Quick-skrabelodderne online på danskespil.dk.