Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
30.04.2024
Køber altid Joker ’for en sikkerheds skyld’: Vinder pludselig over 13 millioner kroner
Køber altid Joker ’for en sikkerheds skyld’: Vinder pludselig over 13 millioner kroner
Østjysk kvinde opsøger selv heldet – og får pludselig masser af det: Vinder over 13 millioner kroner i Joker på sit PLUS abonnement.

Have godt med selvtillid og noget at have det i, tjek!

Få ret i en diskussion med ægtefællen, tjek!

Vinde 13 millioner i Joker, tjek!

En østjysk kvinde, som altid havde gjort en dyd ud af at sige ’NÅR jeg vinder’, hver gang veninderne sagde ’HVIS jeg vinder’, fik for nyligt uventet meget at have sin optimisme og selvtillid i. Hun blev ringet op af en medarbejder fra Danske Spil, som kunne fortælle hende, at hun havde vundet 13,1 millioner i Joker.

”Det var en, der hedder Lars, som ringede. Ham glemmer jeg nok aldrig. Han fortalte mig, at jeg havde vundet 13 millioner på Joker, første troede jeg ikke på ham, men det passede jo. Så var jeg bare helt lammet,” fortæller kvinden.

Hun kom sig dog relativt hurtigt – ikke mindst fordi hun lige skulle fortælle sin mand om gevinsten. Og så var det ekstra sjovt, at gevinsten var fra Joker-tallene.

Kvinden havde nemlig akkurat diskuteret med sin mand, om det overhovedet var den ekstra 10’er værd at spille Joker ved siden af den sædvanlige Lotto.

”Min mand sagde, at han aldrig købte Joker, for ’den vinder man aldrig på.’ Men jeg sagde, at ’jeg køber dem altid for en sikkerheds skyld’. Og da vidste jeg ikke engang, at jeg allerede havde vundet,” fortæller kvinden, som dermed ikke vidste, at hun meget let kunne vinde diskussionen ved at logge ind på sin konto hos Danske Spil.

Det gjorde hun først senere, og så var den diskussion ligesom slut.

Kvinden oplyser, at hun allerede er godt i gang med at bruge pengene. En del er investeret, en del er givet videre i arveforskud til børnene, og en del er brugt på oplevelser med familien.

”Min datter spurgte om jeg ikke gav en tur ned til varmen, og jo, det gjorde jeg da. Og en skitur! Det er jo bare et greb i lommen. Før ville jeg nok have sagt, vi kunne klemme os sammen i én hytte, men nu er der jo råd til to skihytter,” fortæller kvinden.

Hun fastholder dog, at hun stadig er den samme kvinde som før, selv om hun har fået lidt flere penge.

”Jeg siger for eksempel stadig NÅR jeg vinder. Og det er mine veninder også begyndt på,” griner hun.

Om Joker
Siden år 2000 har man kunne spille med Joker, som kan tilkøbes på Vikinglotto og Lotto. Joker koster 10 kr. og giver dig altid en ekstra vinderchance på min. 2 mio. kr. Den højeste gevinst blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Frederiksberg løb afsted med 50.000.000 kr.