Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
07.04.2024
Dansker vinder årets største Lotto-pulje
Dansker vinder årets største Lotto-pulje
Går du nogensinde og drømmer om at vinde i Lotto? Den drøm er i hvert fald blevet til virkelighed for én heldig dansker fra Esbjerg efter lørdagens Lotto trækning. Den heldige vinder kan se frem til 16.000.000 skattefrie kroner, hvilket er årets hidtil største vinderpulje i Lotto.

Det var årets største Lotto pulje, der blev trukket lørdag aften.

Sidste gang puljen var oppe i 16.000.000 kroner, var i september sidste år, men da blev førstepræmien delt af to vindere, som altså måtte ’nøjes’ med 8.000.000 hver.

Derfor blæser Versterhavsvinden denne morgen lunt på en særligt heldig dansker, som nu har råd til at forsøde tilværelsen i sin hjemby Esbjerg.

Ikke nok med gevinsten på flotte 16 millioner kroner, havde den esbjergensiske vinder, som har købt sin kupon via mobil, en yderligere gevinst på 212 kroner. Det samlede beløb lyder derfor på 16.000.212 skattefrie kroner, der tikker ind på kontoen.   

”Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Tre nye millionærer lørdag aften
Det er ikke kun for førstepræmievinderen fra Esbjerg, at drømmen om at vinde i Lotto er gået i opfyldelse – det gjorde den også for to andre, heldige danskere, som har vundet via Millionærchancen, der er Danske Spils faste ekstratrækning af samtlige spillede Lotto rækker for måneden.

Her vinder to danskere hver 1.000.000 kroner. 

 • Den ene vinder af Millionærchancen har spillet via PLUS-abonnement og er fra Randers Kommune.
 • Den anden vinder af Millionærchancen har købt sin kupon hos Ringvejens Kiosk i Vejle.

Danske Spil har endnu ikke talt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal Lotto uge 14:

1, 5, 6, 15, 26, 31, 36

Tillægstal Lotto uge 14:

11

Om Lotto
Lotto tallene trækkes hver lørdag aften, og det er de blevet uden afbrydelse siden 7. oktober 1989. Førstepræmiepuljen er altid på mindst 8.000.000 kroner.

Den højeste Lotto gevinst nogensinde blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564,007 kroner.

Siden 2015 har Lotto haft en Milliongaranti – i september 2023 omdøbt til Millionærchancen – som betyder, at der fast hver lørdag bliver trukket lod om to gange 1.000.000 kroner blandt alle ugens spillede rækker.

Om Millionærchancen
Millionærchancen gik fra 2015 til og med august 2023 under navnet Millionærgarantien, men den gør stadig det samme: Garanterer, at der hver eneste uge findes to heldige danskere, der vinder 1.000.000 kroner. De to millionærer findes ved lodtrækning blandt samtlige ugens spillede rækker - uanset om der er gevinst på rækken. Derudover trækkes der sidste lørdag i måneden lod om 5 x 1.000.000 på alle månedens spillede rækker - så husk at gemme din kupon, også selv om der ikke skulle være gevinst i første omgang.