Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
09.04.2024
Vandt over 15 millioner i Eurojackpot: ”Vi har shoppet. Og vi har shoppet MEGET!”
Vandt over 15 millioner i Eurojackpot: ”Vi har shoppet. Og vi har shoppet MEGET!”
Dankortet blev varmt (og det blev MEGET varmt) da en mand fra Holbæk Kommune for nyligt vandt 15,2 millioner i Eurojackpot: ”Da vi fik forskuddet på 200.000 fra Danske Spil ind på kontoen, så var det jo bare shopping-penge,” siger han.

Når man nu ved, at der går hele 15 millioner kroner ind på kontoen på fredag, så kan man godt tillade sig at være lidt mere ødsel med de ’småpenge’, man har stående i forvejen.

Sådan tænkte en mand fra Holbæk Kommune, da han for nyligt vandt hele 15.204.339 kroner i Eurojackpot.

”Da vi fik forskuddet på 200.000, så kan man roligt sige, at vi gik på indkøb. Man kan godt sige, at vi har shoppet. Og vi har shoppet MEGET! Det var jo bare shopping-penge! Vores børn fik alt det, de ønskede sig. Vi købte også selv ind - vi tømte nærmest en Elgiganten! Og vi købte en ny bil!” fortæller manden, som fortæller, at det var sjovt. Og også overraskende hårdt.

”Jeg syntes faktisk, at vi var meget trætte i starten, fordi der skete så meget på så kort tid,” fortæller han.

Efter at forskuddet på de 200.000 kroner er væk, og restbeløbet på 15.004.339 kroner er gået ind på kontoen er der faldet noget mere ro over tingene.

”Vi er nået tilbage til normalen. Det går faktisk ret hurtigt med, at man kommer tilbage på et mere normalt udgangspunkt,” siger han og tilføjer, at helt normalt er det nok ikke.

”Vi har jo fået ny bil, vi har investeret nogle af pengene og vi er selvfølgelig også blevet gældfrie. Og stadig har vi en del millioner i banken, så på den måde har gevinsten forandret vores liv for altid. Næsten uanset, hvad vi gør, vil vi altid have en opsparing, vi kan tage af, hvis vi lige har lyst til at rejse væk eller til at købe noget stort. Det er stadig lidt svært at forstå,” siger han.

Om Eurojackpot

Eurojackpot er lotteriet med de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.