Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
01.05.2024
Dansker forvandler en lille femmer til over 20.000 kroner via sydamerikansk sambabold - og han har gjort det før
Dansker forvandler en lille femmer til over 20.000 kroner via sydamerikansk sambabold - og han har gjort det før
Mand fra Midtsjælland har en helt simpel opskrift, når han spiller Oddset hos Danske Spil. Sidste weekend ramte han et tårnhøjt odds – igen!

Fem argentinske fodboldkampe, fem mål scoret i første halvleg, fem 1-0-resultater… og så knap fem kroner i indskud.

Sådan lød menuen for den dygtige dansker, som i weekenden vekslede en indsats på 4,75 kroner til en gevinst på hele 20.106 kroner.

Manden, der kommer fra Midtsjælland, har spillet Oddset hos Danske Spil i mange år, og altid med den samme opskrift: Lav indsats og kampe fra Sydamerika.

”Ja, jeg spiller kun på sydamerikanske kampe. Det er min oplevelse, at det er nemmere at ramme indenfor skiven der,” siger manden, som altid studerer holdenes form og statistikker, inden han spiller. Og altid kun småbeløb. End ikke, når han er helt sikker i sin sag, hæver han indsatsen.

”Engang i mellem, når jeg sidder med en rigtig god fornemmelse, så overvejer jeg om jeg ikke skal sætte en 50’er. Men jeg gør det aldrig, og hvis jeg gjorde, så ville den jo nok ikke gå hjem,” griner han.

Har prøvet det før
Men lørdag gik alle mandens udvalgte kampe hjem. Fem argentinske 1-0-sejre, hvilket indbragte manden over 20.000 kroner – og det er noget, han har erfaring med: Inden for de sidste par år har manden for eksempel oddset sig til …

…26.187 kroner for en indsats på 3 kroner.

…1.808 kroner for en indsats på 2 kroner, og

…10.313,50 kroner for en indsats på 4,40 kroner.

”Haha, ja det er rigtigt. Og jeg har da også engang vundet 35.000. Det var blandt andet med en sejr til Boca Juniors, kan jeg huske,” griner den midtsjællandske mand.

Han regner med, at gevinsten på lidt over 20.000 kroner bliver stående på spillekontoen, ligesom gevinsterne plejer.

”Nogle gange bruger jeg lidt penge på nye hjul til bilen eller sådan noget, og det kan da godt være, at jeg finder noget ikke-så-sundt at spise, og at hunden skal have et ekstra kødben, men i bund og grund er det følelsen af, at ’Jeg gjorde det!’ som jeg godt kan lide. Så kan jeg igen sige til gutterne på arbejdet, at jeg ramte skiven i weekenden,” griner han.

Vinder-kuponen:

Villa San Carlos – Deportivo Armenio 0-1

Argentino de Merlo - CSD Liniers 1-0

San Martin Burzaco – Cañuelas 1-0          

Almagro – Almirante Brown 1-0

Nueva Chigaco – Club Atlético Mitre 1-0

Odds:  4.232,84

Indskud: 4,75 kroner

Gevinst: 20.106 kroner