Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S, undtagen Klasselotteriet der udbydes af det Danske Klasselotteri A/S.

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
14.05.2024
Kæmpe Tips-gevinst til Odense: Vinder 13’er til 2.000.000 efter at have tippet i årtier
Helt så mange krydser som på billedet satte odenseaneren ikke, da han fandt sine 13 rigtige. Han spillede et system på 16 rækker med syv halvgarderinger.
En af Danske Spils mere trofaste kunder har ramt den helt store jackpot i Tips13: Efter at have tippet fast i hen ved et halvt århundrede fik en odenseaner lørdag en enlig 13’er til en værdi af hele 2.000.000 kroner.

I 75 år har tipskuponen uge efter uge ladet danskerne gætte på resultatet af fodboldkampe fra ind- og udland. I langt hovedparten af de år har en mand fra Odense trofast udfyldt tegnene og håbet på den store gevinst. Den fik han i lørdags.

Da tipskuponens sidste kamp var fløjtet af, var den rutinerede odenseaner den eneste i landet, der havde tippet det rigtige tegn i alle 13 kampe. Et stort øjeblik for en rutineret tipper.

”Jeg startede med at tippe, dengang det stadig kun var 12 rigtige. Det var dengang, pengene kom med posten, når man havde vundet. Det er nok op mod 50 år siden,” siger manden til Danske Spil, som har været i kontakt med den heldige vinder, der godt vil være anonym.

”Jeg har ramt 13 rigtige før, men jeg har højest vundet 14.000 kroner. Og så vinder jeg TO millioner! Jeg kan ikke rumme det, jeg er stadig i chok,” fortæller manden, der vandt med et reduceret system på 16 rækker med seks sikre og syv halvgarderinger.

Der er flere grunde til, at manden er chokeret over sin 13’er. Dels præmiens størrelse, og dels måden, han vandt den på.

Dobbelt op på gevinsten
Normalt udløser en enlig 13’er 1 million kroner – men fordi Danske Spil i denne tid fejrer, at det er 75 år siden, at den første tipskupon så dagens lys, så var præmien i weekenden fordoblet.

Og så er der det med måden, manden vandt på – det var nemlig også helt usædvanligt for den ældre fynbo, som plejer at være en meget grundig herre, der tager sig god tid, når han udfylder tipskuponen fra Danske Spil. 

”Jeg er nok lidt heldig i spil, men faktisk tror jeg på det, jeg gør. Jeg følger med i fodbold, og ved også noget om det. Jeg plejer at bruge tid på at tippe. Jeg sætter mig ind i, hvilke hold, der har motivationen, hvem har noget at spille for og så videre og så videre,” fortæller manden, før han tilføjer:

”Men i lørdags havde jeg travlt, for vi skulle have gæster, så jeg satte bare nogle krydser…. Og så vinder jeg to millioner. Det kommer fuldstændig bag på mig,” fortæller manden.

Han er dog ikke mere rundt på gulvet, end at han alligevel har ret godt styr på, hvad den første del af gevinsten skal bruges på.

”Jeg har lavet en liste over ting, jeg skal have lavet i huset, så det får en rigtig makeover. Og så er jeg en rigtig hifi-mand, så jeg har lige kigget på et nyt hifi-anlæg til 100.000 kroner,” fortæller manden glad.