Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
04.06.2024
Dobbelthistorisk jackpot fra Danske Spil: Aldrig før er der vundet så meget på én aften i Danmark
Aftenens Eurojackpot trækning bød på hele to historiske begivenheder. Ikke nok med, at førstepræmien til en dansker på 760 mio. kr. er den højeste gevinst nogensinde; de to andenpræmier på hver 50 mio. kr. gik også til to danskere.

Ordet historisk dækker faktisk ikke, når man skal beskrive aftenens trækning i det europæiske lotteri Eurojackpot. Og ordet held dækker ikke det, der ramte vores klejne kongerige denne halvlune tirsdag aften.

Aldrig nogensinde før er der hevet så store gevinster hjem til Danske Spils lotterikunder.

Et styk førstepræmie på historiske og monstrøse 760.818.030 kroner – skattefrit. Og to andenpræmier på hver 50.002.197 kroner. Ligeledes skattefrit, selvfølgelig, eftersom Danske Spil betaler præmieafgiften til staten.

”Det er helt vildt, at vi er så heldige i lille Danmark, at vi skal løbe med alle de store præmier på en og samme aften. Vi kan næsten ikke forstå det her hos Danske Spil – en historisk førstepræmie på 760 mio. kr. og to andenpræmier på hver 50. mio. kr. Det er næsten uvirkeligt. Der skal lyde et kæmpestort tillykke til alle vinderne, som vi virkelig glæder os til at snakke med,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Eurojackpot i Danmark.

Alle vindere over 1 million kroner tilbydes millionærrådgivning hos Danske Spil. En stor gevinst kan være livsomvæltende, og rådgivningen skal sikre vinderne en god start på livet som millionærer.

Da 759 mio. var historisk
Allerførste gang, Eurojackpots førstepræmiepulje nåede sin maksimale størrelse, var i 2022, og den sommer var det også en dansker, der blev historisk, idet førstepræmien på gigantiske 759.318.630 gik en heldig vinder, der havde købt sin kupon i Meny i Blåvand. Dengang sagde vinderen til Danske Spil:

”Jeg blev fuldstændig overrasket og rystede over hele kroppen. Men det føles fabelagtigt at være så heldig og at kunne sikre familien i mange generationer”.

Nu er vinderen fra Blåvand blevet overgået, og det skal blive spændende at finde ud af, hvor denne nye, historiske - og umanerligt heldige – vinder er fra, eller hvor vinderkuponen er købt.

De 11 danske Eurojackpot-førstepræmier – indtil 4. juni 2024:

1.  759.318.630 Eurojackpot, 2022 (Region Syddanmark)
2.  315.009.958 Eurojackpot, 2015 (Region Hovedstaden)
3.  310.785.127 Eurojackpot, 2021 (Region Sjælland)
4.  210.688.619 Eurojackpot, 2018 (Region Sjælland)
5.  148.183.435 Eurojackpot, 2017 (Region Nordjylland)
6.  135.177.015 Eurojackpot, 2012 (Region Hovedstaden)
7.  114.000.000 Eurojackpot, 2017 (Region Hovedstaden)
8.  107.000.000 Eurojackpot, 2022 (Region Syddanmark)
9.  69.678.692 Eurojackpot, 2021 (Region Sjælland)
10.  63.287.630 Eurojackpot, 2023 (Region Sjælland)
11.  63.257.880 Eurojackpot, 2017 (Region Sjælland)

Om Eurojackpot
Eurojackpot er det store, europæiske lotteri, hvor deltagere fra 17 lande udover Danmark siden 2012 har kunnet drømme om at vinde de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag. Mere information om trækningen kan findes på: https://danskespil.dk/eurojackpot/vindertal