Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S

Udbydes af Det Danske Klasselotteri A/S

Spil sikkert med Spil-id

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
25.05.2024
Eurojackpot-vanvid: To danskere fem-dobbelte millionærer med Danske Spil
Eurojackpot-vanvid: To danskere fem-dobbelte millionærer med Danske Spil
Ka-tjiiing!! To af Danske Spils kunder vandt fredag aften lige under 5,5 millioner kroner hver i Eurojackpot - se her, hvor i landet millionerne er vundet.

5.493.480 kroner skattefrit på en ellers helt almindelig fredag aften - det må siges, at være en godkendt start på weekenden for to danskere, som begge har spillet med i Eurojackpot, og som var heldige at ramme hver deres andenpræmie. Den ene pamfilius vandt desuden 123 kr. for en 11. præmie.

Den ene af de to heldige vindere kommer fra København og har spillet med på nettet, og vedkommende får snart direkte besked om gevinsten fra Danske Spil.

Den anden, heldige vinder har spillet med via en kupon, der er købt i Meny i Himmelev ved Roskilde - og den vinder har Danske Spil endnu ikke snakket med, så har du spillet Eurojackpot på Roskilde-egnen, så er det nu, du lige skal finde din kupon frem for at tjekke den - den kan være små 5,5 millioner kroner værd.

”Det er en fornøjelse at dele gevinster ud til glade danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Mens de to danskere kan glæde sig over deres andenpræmier, så var der ingen, der ramte Eurojackpots førstepræmie, så puljen vokser sig større og større: På tirsdag er der intet mindre end 608 millioner kroner i førstepræmiepuljen.

Om Eurojackpot

Eurojackpot er lotteriet med de allerstørste præmier. Der er trækninger hver tirsdag og fredag, og puljen varierer fra minimum 63 millioner kroner til maksimum 750 millioner kroner. Den højeste, danske gevinst blev vundet i sommeren 2022, hvor en Eurojackpot-kupon købt i Meny i Blåvand således gjorde en heldig dansker 750 millioner kroner rigere.

Eurojackpot, 24. maj Vindertal: 

2, 3, 4, 21, 45

Eurojackpot, 24. maj Stjernetal:

6, 12