Spillemyndigheden
Udbydes af Danske Licens Spil A/S

Udbydes af Danske Lotteri Spil A/S, undtagen Klasselotteriet der udbydes af det Danske Klasselotteri A/S.

Spil med omtanke

Spil hos os skal være sjovt og må ikke tage overhånd.

Her kan du blive klogere på, hvordan du holder dit spil under kontrol, hvilke risikotegn du skal være opmærksom på, og hvordan du kan få hjælp, hvis du oplever spilproblemer.

Læs mere
 • Vi har samlet eksperternes gode råd til, hvordan du spiller med omtanke. Hør f.eks. om at sætte forebyggende grænser for dine indbetalinger, om at være åben om dit spil med andre og kunsten at stoppe mens legen er god.

  Læs mere
 • Ved du, hvor meget din hjerne kan skelne myter fra fakta, når du spiller? Falder du i de mest almindelige tankefælder? Hør mere fra ludomanieksperter om, hvordan du kan blive snydt til at tro, at du har mere kontrol end du egentlig har.

  Læs mere
 • Hvis du har svært ved at stoppe med at spille eller tænker på spil, mens du burde have fokus på noget andet, kan det være tegn, du skal være opmærksom på. Hør mere om risikotegn og hvad du kan gøre for at forebygge spilproblemer.

  Læs mere
 • Hvad er en tilbagebetalingsprocent og vinder huset altid? Bliv klogere, når spileksperter fra Danske Spil forklarer.

  Læs mere
Danske Spil
26.05.2024
Danske Spil ser fordel i Runes rolle som underdog i French Open
Det brune grus i Paris - perfekt til Holger Rune?
De sidste par år har danskerne skullet vænne sig til, at Holger Rune altid var blandt favoritterne, men ved French Open er han ‘kun’ outsider: “Måske er det lige det, han har manglet," siger Danske Spils ekspert.

Er det i virkeligheden mere dansk at være ‘underdog’ end ‘storfavorit’? Og passer det bedre til en spiller som Holger Rune?

De sidste par år har danske Holger Rune hørt til blandt forhåndsfavoritterne ved de største turneringer, men det gør han ikke længere. Efter et forår uden de store resultater vurderer Danske Spil nu, at danskerens rolle bliver mere som en farlig outsider - og måske er det lige præcis det, der skal til, før vi får et rigtig stort, dansk resultat på gruset i Paris.

“Vi håber jo alle sammen på, at Holger Rune går hele vejen, men lige nu vurderer vi, at der er ni spillere, der står foran ham i favorit-køen,” siger oddssætter og tennis-ekspert hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen.

Men det betyder langt fra, at Holger Rune skal afskrives.

“Han er underdog, men måske er det lige det, han har manglet. Han gjorde det godt sidste år i Paris, og han har før vist, at han er bedst, når man mindst venter det. Derudover er det værd at nævne, at French Open sjældent har været så åben og uforudsigelig - og det er slet ikke usandsynligt, at vinderen skal findes i anden eller tredje geled. Og så må man bare sige, at Holger Rune i dén grad er i spil. Kommer han først godt i gang på gruset, så kan han også slide hele vejen til finalen,” siger Peter Emmike Rasmussen. 

Turneringens anden dansker, Clara Tauson, indleder sin jagt på French Open-hæder senere i dag, søndag.

Følg med i turneringen på TV2.